Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniol1

Mój mąż ze mną nie spi

Polecane posty

Gość aniol1

Nie wiem o co chodzi,ponieważ mój mąż unika zbliżenia. Myslę, że jestem atrakcyjna. Dbam o siebie. To nie wystarczy wiem. Próbowałam z nim rozmawiać, jednak mówi że ja robie problem. Interesuje go tylko las i piwo. przychodzi do domu bardzo póżno. Wiem napewno, że nie ma innej kobiety. Pomocy.Nigdy nie był za seksem, można powiedzieć , że od dnia slubu ale teraz to już dramat. Widzę, że nasze małżeństwo powoli upada, traci na tym cała rodzina, dzieci są dobrymi obserwatorami i widzą , że coś jest nie tak. Odpowiadają mu poźne powroty, bo wtedy jest pewien, ża ja śpię. I co mam robić. Nie pomaga rozmowa i kłótnia......Czy to już koniec.

Gość Gryzetka
Może w tym lesie czai się coś, albo ktoś :D :D :D

Gość gejus z doliny roztoczy
jak nic zerdziuje sie z kimś w lesie zapytaj go wprost czy go pociagają faceci ? i dlaczego unika z toba zbliżeń odpowiedz uzyskasz podczas rozmowy z nim a nie na forum szydercy i podszywaczy.

Gość kiedy ma stanąć???
Ja jestem myśliwym i wędkarzem,chodzę ciagle do lasu i na ryby.Też nie spię z żona ,bo nie mam czasu,żeby mi stanął,hahahaaa

Gość monika1212312321
moze mnie tu zaraz zlinczuja ,ale ja bym nie wytrzymala w zwiazku bez seksu. no chyba ,ze np maż bylby chory i przejsciowo by nie mial siły ale jakby nie mial na mnie ochoty to bym sie z nim rozstała nie tylko seks jest dla mnie wazny no ,ale też

Gość Serenada87
Ech, znam ten bol. A moj to nawet nie maz, tylko narzeczony jak narazie. Ja go zdradzalam przez pol roku, bo juz po scianach lazilam z braku seksu. I tu nawet nie chodzi tylko o to, zeby sie rozladowac, ale glownie o to, zeby poczuc, ze komus sie podobam, ze nie moze mi sie oprzec, jestem atrakcyjna, pociagajaca itp. Przez lata prbowalam mojego przekonwertowac, ale rady nie dalam, a kolacyjki przy swiecach i seksowne fatalaszki go irytowaly do tego stopnia, ze mi robil awantury, ze wywieram na nim presje. Co sie porobila z tymi facetami??? Kiedys to laski narzekaly, ze stary o niczym innym nie mysli, a teraz jest odwrotnie - to kiedy sa niezaspokojone. Moze zanim pojdziesz szukac czegos na boku to wzbudz w nim zazdrosc. Ja pamietam, ze raz bylam z moim chlopem i znajomymi w pracy i rozmowa zeszla na afrykanczykow, z ktorymi pracowalam (UK). Mowilam im, ze murzyni z roboty sa tacy bezposredni i nie znajac dobrze kobiety gadaja o tym, jak to seks z czasnym jest lepszy i ze jakbym sie przespala z ktoryms z nich to juz bym nie chciala bialego faceta itp. Tego samego wieczona stary mnie bzyknal. Chyba po to, zeby mi udowodnic, ze biali wcale nie sa gorsi. Ps. Romans mialam z Polakiem. Czarni mi sie nie podobaja wcale :-)

Gość monika1212312321
serenada87- a czemu z nim nie zerwiesz? nie rozumiem.. co to za zwiazek w sumie ?

Gość monika1212312321
ja gdyby sie facet ze mna nie chciał kochać to bym z nim zerwała i tyle. a kochanka mogłabym mieć niezobowiazujaco

Gość żywot pasjonata strzelby i węd
kiedy ma stanąć??? znam ten ból.Przychodzę z lasu około 24,chwilka drzemki i o 2,30 trzeba wyjechać na ryby,żeby zacząć łowić około 4 rano,nie ma szans na sex

Gość ryby lepsze
lepiej iśc na ryby niz włazic na babę

Gość meghan
moj maz tez ze mna nie spi,,,,kiedy staram sie w lozku cos z tym zrobic , dotknac go tu i tam ....on mowi zebym przestala. prawie co noc mam sny o seksie z innymi....czesto pojawai sie ten sam facet, ,,,,ktos z ktorym nic nigdy nie wyszlo, bo nawet nie mielismy odwagi sprobowac....wyszlam za maz bardzo szybko , po kilku miesiacach znajomosci... i tak kontakt sie urwal z tamatym bo zminilam prace,,,, widuje go od czasu do czasu.... i ni emoge pzrestac myslec o zdrzadzi e znim...wiem gdzi epracuje, czasem boje sie to moze byl tamten.. jestem mezata 2 i pol roku, ale zaraz po slubie przetsalismy spac ze soba...teraz wogole, nie pamietam kiedy to bylo ostatnio, kocham go....dobzre jest nam razem finansowo.... ale ze lzami w oczach jest mi strasznie nudno,,,nie mam dzieci...wiec nie jest z apozno....

Gość To ja Ci powiem..
Ze jest gejem...