Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqoooozekek

co sadzicie o takim wózku????

Polecane posty

Gość wqoooozekek

co sądzicie o tym wozku ktory wkleilam w linku ponizej?> mi sie wizualnie podoba, corka ma 1,5roku zastanawiam sie tylko nad tym brakiem barierki z przodu, wiadomo bede ją przypinala pasami zreszta tak robie bezpieczniej itp. a co o tym sadzicie?co sadzicie o tym ze z przodu brak barierki? http://allegro.pl/mamu-jump-wozek-spacerowy-extra-design-sklep-tychy-i2323870565.html tam jest napisane ze do 15kg... corka ma juz 12kg... posluzy on nam do 3go roku zycia czy niebardzo???? sama juz nie wiem, ale naprawde nam sie spodobal. kolezanka ma i fajnie sie prowadzilo.

Gość wqoooozekek
prosze napiszcie cos.

Gość ToIJa
Nie wydaje mi sie, wyglada malo solidnie..

dla mnie tez malo solidny rurki wyglada jakby sie mialy zaraz zlamac..

zgadzam sie z dziewczynami jest malo stabilny widzialam dzieci 2 i 3 letnie w takich wozkach to one sie w nich mecza male siedzisko scisnete pasami pamietaj ze dziecko musi miec duzo miejsca na pupe a nie takie ze ledwo usiada nogi zwisana moim zdaniem wazny jest tez podnozek

Gość Autorko .....
Mam ten wózek a moja córka ma 15 miesięcy i waży 11 kg przy czym wózek jest dla dzieci do 3 roku zycia i spokojnie do tego czasu wytrzyma ;), nie bój się, większośc dzieci ma taką wagę w tym wieku a producent zakłada że do 3 roku życia dziecko osiągnie te 15 kg i tak w rzeczywistości jest że nie otyłe dzieci przybierają wolniej na tym etapie wiekowym . Wózek jak każda spacerówka typu parasolka jest bardzo wygodny i pomimo cienkiego stelaża (celowo by mógł się łatwo składać) wcale się nie złamie :D i mogę z ręką na sercu to potwierdzić bo nasz jużtrochę przeszedł i ma się świetnie (mamy go już 4 miesiące ale nie oszczędzaliśmy go :) )