Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IWalkAlone

Czy jest zainteresowany? pomocy!

Polecane posty

Gość IWalkAlone

Hej Zaczelo sie od tego, ze z nudow czasami zaczelam grac sobie w gre na facebooku;p 90% rekordow nalezalo do jednego chlopaka a ja podbilam mu pare:) 2 dni temu napisal do mnie jak leci i co porabiam oprocz podbijania jego rekordow:) Chlopaka nie znam az tak dobrze, w ciagu 2 lat widzialam go 3 razy, zawsze po pare godzin i nie bylo to na zadnych imprezach, raz byl na festynie itd. Zawsze mi sie z nim fajnie gadalo, jednak ja wtedy mialam chlopaka i mimo tego, ze on jest naprawde fajny to nie nawiazywalamkontaktu jakiegos blizszego. Spytal mnie sie wczoraj czy nie wyskocze z nim na piwo. Zgodzilam sie, ale dalej niewiem o co mu chodzi? czemu tak nagle napisal?:)

Gość IWalkAlone
Nikt mi nie moze pomoc???:(

Gość IWalkAlone
nie jestem zadna fiku miku normalnym dziewczyna nikt nie moze pomoc a takie oszolomy jak fiku miku zawsze maja strasznie duzo postow. Wniosek z tego, ze najpierw trzeba byc oszolomem zeby cos uzyskac

Więcej luzu dziewczyno. Nie przeżywaj tego jak mrówka okres. jeszcze mi tu brakuje tego magicznego "Chce wiedzieć na czym stoje". Na razie pójdź sobie z nim na piwo i miło spędź czas. I tak to traktuj. A potem sie zobaczy.