Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawoszka87

coraz wiecej slomianych wdow

Polecane posty

Gość kawoszka87

w dzisiejszych czasach jest taka pogon za kasa i kariera ze ludzie zapominaja co dla nich jest tak naprawde wazne :( ja pracuje na caly etat ale mam wolne dzni i staram sie je wykozystywac a moj narzeczony zadko ma wolne bo pracuje ile sie da , wiec czesto w wolny dzien i tak jestm sama a jego brak, jak nie praca po godzinach to wyjazdy sluzbowe, masakra brakuje mi go, widzimy sie albo godzine rano albo gdy kladziemy sie spac... jak to przetrwac

Gość gnfnfn
no coz zmienic faceta skoro zwiazalas sie z pracoholikiem to go zmieniasz lub trwasz

Gość kawoszka87
nie chce innego faceta a juz na pewno obcego listonosza:P chce wiecej czasu z moim misiem

Napisz do nos że kradnie w pracy i śpi z sekretarką szefa, będziesz miała misia 24/7 jak go wywalą z roboty :D

Gość kawoszka87
dobre rady to nie twoja specjalnosc :)

Jakby pracował na normalnym etacie to byś za przeproszeniem gówno nie pieniądze widziała, no chyba że byłby prezesem banku. Oczywiście w życiu są różne priorytety i nie każdy musi mieć własny samochód czy własne mieszkanie :)

Gość kawoszka87
ale on nie zarabia kokosow, w sumie jego pensja jest z prowizji, mieszkania i samochodu nie mamy