Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneet84

nie wiem co sie ze mną dzieje

Polecane posty

Gość aneet84
:( :( :( :(

Gość po pierwsze gdzie ona
To jest chyba prowokacja. wychodzi na to, ze po dwoch, trzech miesiacach znajomosci wpadliscie, rok pozniej znowu. Nie chce mi sie w to wszystko wierzyc

Gość lapapapa
dorób sobie trzecie, to nie będziesz miała czasu wypisywać głupoty na tym forum

Gość aneet84
z drugim to był "prezent" a pierwsze bylo planowane noi za pierwszym razem wyszło czasem tak jest,jeja wzielam sobie wasze rady do serca zrobilam obiad naszykowalam na stole mój wrócil i co kolejna kłótnia juz nie mam sił bo mial zły dzien w pracy jestem załamana

Gość aneet84
to nie jest prowokacja, wydaje mi sie ze fora sa po to tworzone zeby mozna bylo sie inkognito wygadac i zeby otrzymac jakies porady od doswiadczonych osob, a tu mi wciskaja prowokacje dobre laski jestescie jesli uwazacie ze wypisuje głupoty to mi nie wchodzic i nie czytac postu po cholere?!

Gość a ja myślęęe
że to on powinien ciebie spakować i wystawić za drzwi. gdy go zabraknie, albo trafisz na mniej wyrozumiałych (pewne) wtedy dopiero docenisz co miałaś.

Gość aneet84
zapewne i racja ze juz nie ma ta wspaniałych jak on ... no tak to lepiej zyc z facetem z tórem w zadnym temacie is eniedogaduje i tylko sie na siebie wydzieramy o byle co noi niech dzieci sie wychowuja w patologi

Gość aneet84
od ługiego czasu walcze zeby miedzy nami bylo dobrze ale nie jest , mamnadzieje z ejednak sie ulozy chocby ze wzgledu na dzieci a jak mamy byc ze soba to bedziemy jesli nie to nic nie zrobimy tak to juz jest

Gość aneet84
staram sie ale nicnie wychodzi, choc jest lepiej ale tylko minimalnie

Gość an2anet
może poszukaj w nim jakis zalety bo napewno samych wad nie ma i moze to pomoze wam :) trzymam kciuki