Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catherinePPPPP

Dlaczego ten chlopak sie nie odzywa do mnie pierwszy????

Polecane posty

Gość catherinePPPPP

Znam pewnego chlopaka ale widzielismy sie tylko raz w lutym na imprezie, ale mamy telefon, fb, gg. Niemal codziennie piszemy ale on pierwszy sie nie odzywa.. a czasami pisze takie teksty, ze wydaje mi sie ze mu na mnie zalezy... nie wiem glupio mi juz do nie go pisac ciagle. Co robic? Po czym poznac czy mu zalezy? Jak wzrocic jego uwage? Dzieli nas 60 km, zapraszalam go ale on nie ma samochodu i zawsze ma jakas wymowke hmmm strasznie mi na nim zalezy, ciagle o nim mysle. Widze, ze on jest dosteomy i nie pisze do mnie, nie moge wytrzymac i zagaduje :/ chyba zle robie.. DAJCIE RADY!!!! DZIEKI

Gość zadajepytanie2333
ile masz lat?

Gość catherinePPPPP
oboje mamy 21

Gość catherinePPPPP
naprawde jeszcze z nikim tak dobrze sie nie dogadywalam jak z nim, poza tym jest przystojniakiem ;pp niestety ja nie mam duzego biustu, a on chyba na to leci, bo widze jak na fb komentuje zdj innych dziewczyn.. wkur... mnie to, ze jestem plaska przez to nie moge zwrocic uwagi zadnego fajnego kolesia

Gość Apasz24
Ja tam wole zgrabny tyłek, piersi mogą być małe...więc nie łam się :)

Gość catherinePPPPP
to dlaczego on do mnie nie pisze? ej powiedz mi po czym poznac ze mu na mnie zalezy czy nie??

Gość Apasz24
Bardzo prosto, nie pisz kilka dni, jak będzie trzeba to nawet tydzień, bądź dwa. Jeśli się nie zainteresuje tzn., że ma Cię w dupie. Chociaż skoro już teraz nie aranżuje rozmów to też średnio dobrze wróży ...

zostaw go w spokoju to on powinien latac za Toba,bo inaczej nic z tego nie bedzie

Gość dluguik
przyzwyczail sie ze tak ma byc albo z grzecznosci odpisuje. I jak to mowisz ma wymowke wiec raczej obstawialbym to ostatnie. Nie rob z siebie idiotki,nie pisz. A jak napisze to nie lec jak na skrzydlach,zdystansuj sie

Gość catherinePPPPP
:( jejku wogole dziwne, a ostatnio napisal, a ty sie nie odezwalas jak bylem w Warszawie...wiec nie wiem. nie wiem tez czy wytrzymam nie odzywac sie 2 tyg.... czyli byc online i sie nie odzywac??? bo ja sie boje ze jak ja sie nie odezwe to znajdzie sobie inna dziewczyne bo widze, ze jeszcze takie dwie ciagle jego zdjecia komentuja i wogole... nie kapuje tego naprawde

Gość ja zawsze pisze
tez mialam takiego natreta co zabijalam dzieki niemu czas wiec bylam w miare mila,rzadko pierwsza zagadałam, ale zdarzało sie :) I wlasnie tez jak bylam w jego miescie to wypisz wymaluj identyczna sytuacja, specjalnie napisalam ze sie nie odezwal bo moglabym zrobic to sama ale po co, nie chcialam sie z nim spotykac i ty jestes takim kolem zapasowym ale pewnie dalej bedziesz sobie robic nadzieje:)glupie babsko

Gość Apasz24
Na siłę go do siebie nie zachęcisz, jak będzie chciał to wybierze Ciebie, jak nie to jakaś inną. To jest naprawdę bardzo proste ...

Gość catherinePPPPP
tez tak myslalam, zle robilam sobie nadzieje... cholera po co tyle pisalam do niego... ale nie chcialam, ze by nasz kontakt sie urwal... czyli co?? nie odzywac sie tak? albo odezwac za tydzien dopiero??

Gość catherinePPPPP
napisalam niedawno ze ma wpasc do mnie jak bedzie w poblizu, a on na to ze nie dostal zaproszenia.. no to mu odp ze zapraszam, a on dziekuje itp... pytal co robie w wakacje i ze moglabym z nim i jego siostra wyskoczyc nad morze.. a potem pisal, ze jakas laska go zaprosila na wakacje nad morze, ktora poznal na fejsie i ktorej na oczy nie widzial... on pisze z takimi wirtualnymi dziewczynami z gry i fb a do mnie nie pisze ;/ kur.... mam tego dosc nawet nie wiecie jak mnie to rani i mam zje.... humor :(

Gość cdflkvo
czekaj az sie odezwie a jak nie to miej w dupie goscia

Gość catherinePPPPP
nie moge...chyba sie zabujalam w nim ;/ bo na pocatku to on pierwszy pisal do mnie, a teraz kiedy juz sie poznalismy i sie fajnie gada to on m amnie w dupie... pewnie znalazl inny obiekt westchnien i pisze z grzecznosci tak jak wyzej napisaliscie... bo ja sie boje ze jak do nie go nie napisze, to juz urwie sie kontakt na zawsze, a ja bede sobie plula w twarz, ze to przeze mnie............ochhhh juz trzeci raz tak mam ze chlopak bierze moj numer tel wszystko fajnie, a potem sie nie odzywa ;/ facet to swinia :( flirtuja na raz z kilkoma laskami i takie sa efekty, a ja jestem do zabicia nudy

Gość catherinePPPPP
kiedy on na mnie patrzy robię się mokra ......mam ochotę rzucić się na niego i wylizać jego odbyt proszę poradzcie co ja mam zrobić

Gość catherinePPPPP
wiesz co wez sie nie podszywaj, nawet nie czytales/as watku i nie wiesz o co chodzi

Gość catherinePPPPP
ja wolę żeby mnie brał od tyłu i był dobry anal lub też to coi on lubi najbardziej czyli glebokie gardlo

Gość gość
Mam tą samą sytuację. Chłopak (dobry kolega) mówił że mu na mnie zależy, prawił komplementy, pisał pierwszy. Jednak ja robiłam mu często awantury o inne że albo mu na mnie zależy albo nie. Teraz od jakiegoś czasu wcale pierwszy nie pisze, kilka razy to ja zaczynałam pierwsza pisać ale już więcej tego nie zrobie bo mam wrazenie ze mu sie narzucam chociaż mowi ze tak nie jest. Nie moge o nim zapomniec i jak widze za zarywa do innej to mi łzy do oczu napływają. Bardzo mi na nim zależy i nie wiem co robić :(