Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zpieprzykiem

Obwiązywanie pieprzyków nitką???

Polecane posty

Gość zpieprzykiem

mam odstający pieprzyk pod pępkiem ;/ wstydze się go bo jest brzydki ;/ nie ma mowy o wyjściu na basen bo cały czas myśle że wszyscy się na niego gapią. ostatnio wyczytałam cos o obwiązywaniu odstających pieprzyków nitką. Podobno jakoś po tyg taki pieprzyk odpada. Słyszał ktoś coś o tym?

Gość jeśli nowotwór ci nie straszny
to próbuj :o 🖐️

Gość zpieprzykiem
ale ten pieprzyk mam od dziecka. nie rośnie, nie zmienia się. nic sie z nim nie dzieje. poprostu brzydko wyglada

Gość jeśli nowotwór ci nie straszny
No, spoko. Jak kiedyś pomyślisz, że masz niewyjściową lewą dłoń, to też ją sobie odetnij. Masz ją od dziecka, domowa amputacja na pewno nie przyniesie żadnych powikłań (((:classic_cool:)))

Gość skoro nie jest zarejestrowanyt
a nie prosciej isc do dermatologa i usunac chirurgicznie? ludzie, przeciez nawet prywatnie to ile to kosztuje, okolo 300 zl z badaniem histopatologicznym maksymalnie. naprawde chcecie ryzykowac zdrowie a moze nawet i zycie zeby zaoszczedzic te 300 zł? a byc moze dermatolog stwierdzi ze mozna usunac bo z jakiegos powodu sa wskazania (chocby w miejscu gdzie latwo i zachaczenie i naderwanie) to ci zrobia w ramach funduszu.