Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie przyjęta do pracy

Byłam w piątek na rozmowie o pracę. Nie przyjęli mnie :(

Polecane posty

Studiuje zaocznie , szukam pracy i coś mi nie idzie...a podobno jest dużo ofert pracy dorywczej dla młodych ? Piątek ,godzina 9:00. Czekałam przy portierni z 5cioma innymi osobami. Trzy dziewczyny i dwoch chłopaów, w wieku okolo 18-26 lat. Poprosili nas wszystkich do sali konferencyjnej , dookoła lustra na ścianach :o dziwne uczucie , pani okolo 40-50 lat opowiadała o firmie, czym sie tu zajmują , jak bedzie wygladala nasza praca , taksówki do domu dla osob z odleglych dzielnic Warszawy , dobra płaca po prostu cud miód orzeszki potem wyszlismy wszyscy i zapraszali pojedynczo , wtedy do tej babki doszła druga - około 25-30 lat, wygląd modelki :O odwalona, wymalowana, zero uśmiechu , cos w stylu dobry i zły glina. Tamta byla przeurocza mila jak ''mama'' a ta? wredna zimna suka. Moja kolej ,usiadlam naprzeciwko nich w tym dziwnym pokoju, mysle ze wypadłam super , bylam otwarta usmiechnieta, mam doswiadczenie w pracy z telefonami. Jako 16 latka robiłam ankiety telefoniczne , rok pozniej telemarketing , potem umawialam spotkania dla banku - wszystko dorywczo po 3-5 miesiecy. Oczywiscie słynne '' Odezwiemy sie do pani za dwa dni ,bez wzgledu na to czy zostala pani p[rzyjeta czy nie'' nie zadzwonili ,z tegoco wiem do nikogo z naszej grupy nie zadzwonili... Dlaczego? Byłam tez na rozmowie w Tmobile -ale sprzedawac telefonow nie chce, w ogloszeniu byla mowa o infolinii a nie telemarketingu :O

Gość asdasd341234243
Czisys - dziewczyno - nie masz ambicji ? Praca na infolinii to maks twoich ambicji? Nie lepiej zostać lekarzem, prawnikiem czy inżynierem ?

szukam pracy dorywczej , studiuje, jak moge starac sie o prace lekarza? co w ty w ogole gadasz?

Gość Apasz24
Inżynierem ? Zapraszam na studia techniczne, 6 lat, włącznie z pisaniem pracy inż. i mgr. Super studia, nic tylko się dokształcać aaa i do końca zostaje co 6 osoba...

Gość Wiatr we włosach..
Szukaj dalej. Porażki jak i sukcesy to normalne. Życie. Co tu analizować i rozpamiętywać. Polowanie trwa nadal :)

nie myśl,że oni o wyniku rozmowy poinformują cię w sobotę albo niedzielę.Może mieli na myśli 2 dni robocze jeśli zależy ci a nie dostaniesz odpowiedzi do środy zadzwoń do nich

Gość djfgbfgdbhfb
co to za firma?

Gość Izzbizz
asdasd341234243, ale z Ciebie doushebag! Dziewczyna studiuje, a jak sie studiuje to zeby grosza troche zlapac to sie czlowie ima roznych rzeczy - ulotki, hostessowanie, sprzatanie, kelnerowanie i co generalnie wpadnie. Infolinia wydaje sie calkiem spoko. Widac, ze dziewczyna zaradna i pracuje w sumie od mlodosci, wiec nie zarzucaj jej braku ambicji, bo ambicji to ona ma wystarczajaco duzo. Niektore lale na studiach znajduja sponsorow i daja dupy za kase, a autorka probuje uczciwa robote znalezc. nie przyjeta, a zadzwon do nich i sie zapytaj jak sprawy.

Gość Izzbizz
A ty mowisz w ten piatek co minal? Eeee, to jasne ze w weekend dzwonic nie beda. Poczekaj pare dni a jak sie nie odezwa to w srode lub w czwartek tyrknij do nich.

Gość eeeeeeeeeeehhhh
Izzbizz - popieram :) malo jest osob ktore w wieku 16 lat chcą prac a nie ciągną kase od rodziców jak pijawy zaczekaj do wtorku/srody i sama zadzwon , mozliwe ze szuają kogos bardziej dyspozycyjnego ,na infoliniach czesto pracuje sie po 10-12 godzin

Gość Izzbizz
dawałam dupy od 18rz