Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oh karol

Czy można znależc kobiete w necie?

Polecane posty

Jak w temacie czy komuś udało się znależć kobietę w necie i być wspaniała para,lub może małżenstwem?Ja spotykam same laski, lecące na kasę,patrzą czy facet jest zmotoryzowany.No i oczywiście musi być zajebiśćie przystoiny bo nie ma szans chyba ze trafi na smoki o wadze 100kg.Piszcie tylko bez nabijania sie

Gość pyt pyt
oh karol Jka sie ma ten topik do tego wpisu zerotycznego forum. 18:05 [zgłoś do usunięcia] oh karol znajdz mu partnerke i zrobcie trojkat ja miałem tak z zona.czesto teraz szukamy razem do trojkata bo jest ekstra

A ja jak na ironię spotykam wiecznie leszczyków z zapadniętą klatą co w życiu dorobili się jedynie solidnego pryszcza. Co stoi na przeszkodzie byś kosił kasę i mieć te wszystkie duupki wokół siebie. I daruj sobie pisanie o kasie, bo każdy chce by mu było ciepło w duupę zimą a chłodno latem. No chyba że chcesz żyć samą miłością :P . Powodzenia.

Gość on chlapacz szuka
nie szukaj bo łacha ćognę

Może napiszę tak, net pozwala się komunikować i tak mogę sobie po obrażać ludzi z okolic Krakowa, przywalić tym ze stołecznego miasta, pisać o trolejbusie w Gdyni ... skoro ja to mogę, to pewnie istnieje alternatywa gdzie ludzie piszą tak by być ze sobą, lub po prostu pieprzyć się :D

Gość ryzykantka
Uwierz mi, można znaleźć tu kobietę i do związku i tylko do pieprzenia również. Poznałam w necie wspaniałego kochanka jesteśmy ze sobą już ponad 4 lata.Bez słowa o pieniądzach itp. Po prostu mów czego oczekujesz po takiej znajomości otwarcie.Powodzenia

Gość galamira
malwina ale ten facet ma już żonę :-)

Ryzykantka, masz to szczęście że jesteś dla niego jedyną kochanką ? mnie postawiono przed faktem dokonanym........jedna z wielu :(

Gość ryzykantka
Witam,tak wiem to na pewno. To wspaniały i odpowiedzialny facet.Jest żonaty,wiem to od samego początku,nie współżyje z żoną ze względu na jej chorobę.A gdyby nawet to kiedyś wróciło, to ona jest jego żoną,a ja tylko kochanką.JESTEM W PEŁNI TEGO ŚWIADOMA .Jednak oboje jesteśmy dorośli i potrafimy rozmawiać o wszystkim,zresztą od samego początku wiemy o co nam chodzi i oboje to akceptujemy.

Gość Gogus31
No i dupa blada.

ty nie chcesz 100kg smoka a kobiety nie chcą zebraka bez grosza i jest rownowaga :)

zdarza się,ale rzadko. Ja znam jeden taki przypadek :-P Nie mój! :-P

Dwie moje znajome poznały facetów w necie i są teraz w szczęśliwych związkach, więc chyba się da... ale jedna to chyba ze 2 lata szukała, zanim znalazła :D

Gość oscar krein
jasne że można:)

Gość oscar krein
myślę jednak że nie warto przesadzać:)

Gość oscar krein
bo nie trafiłaś na mnie:)

Gość oscar krein
to znaczy że jesteś rozsądna:)

Gość oscar krein
z dystansem podchodzisz do sprawy i w istocie masz rację, tylko czy nie szukasz siłą rzeczy tego samego?

to jest naturalną częścią każdego zwiazku, ale nie żebym szukała tylko seksu, tak jak ci, których szczęście czy raczej nieszczęście miałam poznać....

Gość oscar krein
to akurat na erotczyny źle trafiłaś tutaj są albo żonaci szukający seksu, albo prawiki albo bardzo przeciętni ludzie dla których świat towarzyski nie istnieje lub są zbyt mało pewni siebie

Gość oscar krein
i z Tym się zgadzam a skąd u Ciebie wiedza, skoro nie z doświadczenia?