Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryyyy

Zakochałam się w bracie mojego faceta. Nie wiem co robić. Jestem załamana...

Polecane posty

Gość tryyyy

Mój facet to wrażliwy, opiekuńczy i dobry człowiek, ale ja nic do niego nie czuję, chociaż naprawdę chciałabym, by było inaczej. Z jego bratem spotkałam się kilka razy sam na sam (bo to on nalegał, ja bardzo nie chciałam, bo chciałam być w porządku wobec mojego faceta, mimo że on mi się podobał). Po tych spotkaniach, jestem pewna, że się w nim zakochałam, ale nie wiem co teraz moim obecnym facetem. Nie chcę go ranić, a wiem, że oznajmieniem, że jestem z jego bratem - zranię go. On jest takim wspaniałym facetem... Próbowałam go pokochać, ale nie mogę... Doradźcie coś, proszę.

Gość fdfdfddffd
Szczerze? Zostaw swojego i odetnij się od tej rodziny. Chyba, że naprawdę chcesz ich skłóćić. Ja tak zrobiłam.

Gość fdfdfddffd
Odeszłam*, nie skłóciłam

Gość tryyyy
Naprawdę? Kurczę, to byłoby chyba najlepsze wyjście, tylko najtrudniejsze. Ja naprawdę zakochałam się w bracie mojego faceta. Zawrócił mi w głowie totalnie, jakbym miała 15 lat, a mam 22. On snuje plany dotyczące nas. Mówi, że wie, że zrani swojego brata, ale jego uczucie do mnie jest silniejsze. Byłam głupia, że pakowałam się w związek z moim aktualnym facetem, bo od początku go nie kochałam, ale myślałam, że z czasem to się zmieni, a on nalegał. Teraz i jeden, i drugi się stara. Mój obecny dlatego, że myśli, że między nami nadal jest ok, a jego brat dlatego, że mówi, że mu na mnie zależy. A ja... ja nie wiem co robić... Nie chcę zranić ani jednego, ani drugiego. A ten mój obecny jest bardziej wrażliwy i słabszy psychicznie od swojego brata.

Gość tryyyy
Doradzi ktoś coś jeszcze?

Gość tryyyy
Doradźcie coś, proszę, bo i jeden, i drugi teraz do mnie pisze na gadu i SMS-y, a ja nie wiem co mam zrobić... Czuję się bezradna. Siedzę i ryczę...

Gość Fauxnews
znajdz sobie trzeciego i sie zakochaj

Gość fdfdfddffd
"Naprawdę? Kurczę, to byłoby chyba najlepsze wyjście, tylko najtrudniejsze. Ja naprawdę zakochałam się w bracie mojego faceta. Zawrócił mi w głowie totalnie, jakbym miała 15 lat, a mam 22. On snuje plany dotyczące nas. Mówi, że wie, że zrani swojego brata, ale jego uczucie do mnie jest silniejsze." No cóż, prosisz o poradę, a jak już dostaniesz, to prosisz o kolejną - wygodniejszą dla siebie. Słuchaj, nie Ty pierwsze nie ostatnia zakochałaś się w kimś po uszy. Ja miałam dokładnie to samo. Ale wyobraź sobie życie ze świadomością, że Twój facet będzie zmuszony odciąć się od rodziny (a prawdopodobnie tak właśnie się stanie). Poza tym, bez obrazy dla Ciebie, rodzina to rodzina, Ty jesteś tylko kobietą.

Gość fdfdfddffd
Ja nie chciałam być przyczyną jakiegoś bałaganu w ich rodzinie, dlatego się wycofałam, co było cholernie trudną, ale jedyną słuszną decyzją, której nie żałuję.

Gość konwersyyy
ciężka sprawa.. ale wiem co czujesz. Byłam w podobnej sytuacji.

Gość jeszcze nie żonkaa
może się założył ze swoim bratem o to że ma laske kurwe..

Gość tryyyy
Będę musiała się wycofać, chociaż to będzie dla mnie trudne. Wiem, że zerwaniem z moim obecnym facetem zranię go, ale mniej niż gdybym powiedziała, że zrywam dlatego, że kocham jego brata.

Gość tryyyy
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi.