Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatuszek1010

czy chlopak ciagle moze miec uczucia do swojej ex.. i czy jak oklamal raz...

Polecane posty

mam taki maly problem.. wiec poznalam chlopaka 6 miesiecy temu i po 2 miesiacach zadecydowalismy ze bedziemy ze soba... problem byl w tym ze on kilka tygodni wczesniej zerwal z EX... mowi ze dla rodzicow... po miesiacu zaczal sie dziwnie zachowywac... wiec po czasie nie pewnosci postawilam kawe na lawe i powiedzialam by mi powiedzial co jest nie tak.. i on na to ze ciagle ma uczucia do swojej EX.. a ja dostalam noz w plecy.. przez 4 tygodnie odzywalismy sie do siebie ale to nie bylo to samo.. jeszcze przed tym rozmawialismy o seksie..ja bylam wtedy dziewica on mowil ze tez... ale ja czulam ze mnie oklamuje bo... ma 21 lat wczesniej juz mial 5 dziewczyn.. i haaalllooo z ostatnia byl w zwiazku przez prawie 7 miesiecy..ale czekalam az sam mi to powie.. wracajac do wczesniejszego watku.. wiec po 4 tygodniach spotkalismy sie i zadecydowalismy ze damy rade i sporobujemy to naprawic.. jestem z nim do dzis i jestem szczesliwa spotykamy sie ze soba.. tylko caly czas mam obawy ze cos przedemna ukrywa :(

Gość do..
nie chce mi się tego czytać ale podpowiem Ci coś.. Stara miłość nie rdzewieje

Gość Nienawisciaziejaca
Jebie sie z inna panienka ;)

Gość sassssssssssssss
to, ze był 7mies, nie znaczy, ze byl sex. skoro on ma 21lat ona pewnie z 20 to mogła powiedzieć mu NIE. spytaj jeszcze raz, czy na pewno jest prawiczkiem, czy widziała go jakaś laska naga itp (moze nie było sexu, ale był np petting albo oral i on mówi, ze NIE, co do sexu)

pod koniec sie przyznal, bo po byciu ze soba 3 miesiace i ja bylam gotowa by zrobic krok na przod i przyznal sie ze uprawial z nia sex.. troche sie zawiodlam na nim ze mi nie powiedzial...on powiedzial ze nie chcial bym czula sie ze ja jeszcze nie uprawialam sex a on tak... ale rozgadalismy o tym na koniec :)

Gość panna z sucha glowa
"zerwal z EX... mowi ze dla rodzicow" no ale facet Cie od poczatku powiadomil o powodach zerwania :P I nie wspominal nic o wygasnieciu uczuc tylko o rodzicach :P

Gość facet to ściemniacz
kłamie jak najęty zerwał z laską bo rodzice mu kazali (że co ?) zazwyczaj to raczej rodzice czepiają się córek w obawie o ciążę, gdy prowadzają się z jakimiś podejrzanymi typami......ale nie rodzice synów.... miał niby ileś lasek a nadal prawik ? a potem niby się okazuje że jednak nie jest prawiczkiem kopnełabym w dupę takiego kłamliwego idiotę po co Ci związek z takim kimś, ciągle będzie kręcił i oszukiwał a ty będziesz ciągle się zadręczać że tak naprawdę nie wiesz o co chodzi nawet gdy nie będzie kłamał to ty i tak nie będziesz w stanie mu uwierzyć czy obdarzyć zaufaniem nie potrafiłabym być z kimś kto mnie okłamuje i komu przestałam ufać

on rodzicow dazy duzym szacunkiem i zaufaniem.. rodzice ogolnie on i jego rodzina sa bardzo wiezacy a jego ex byla ateistka i rodzice nie godzili sie na to