Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia123456

imie dla chłopca

Polecane posty

Gość madzia123456

Czesc jestem w 6 m-cu ciązy i spodziewam się chłopczyka. Czułam od początku ze bedzie dziewczynka ale jednak nie. Mam teraz problem z dobraniem imienia dla chłopca bo zadne mi sie nie podoba. Myslałam nad dwoma - Hubert i Bartek ale zadne z nich nie podoba sie mojemu facetowi. jak go przekonać zeby zmienił zdanie??

My damy Patrick...Po dlugim mysleniu akurat wpadlo nam o glowy,a wogole patrzelismy ,zeby pasowalo do nazwiska..

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
my tez synkowi dalismy imie Patryk. byl duzy problem z imieniem bo te co sie mnie podobaly, nie podobaly sie mezowi a poza tym tak jak poprzedniczka, szukalismy takiego, ktore pasowalo do nazwiska

Gość madzia123456
Moje imiona własnie pasują do nazwiska. Hubert to przeciez takie ładne imie

Gość madzia123456
Bartek tez ale juz w rodzinie jest jeden i bardziej obstawiam za Hubercikiem :)

Gość djjskl fgfgg tg
moze Gabriel?

Gość kanapka z serem
imiona ładne :-) a jakie mąż proponuje?

Gość madzia123456
Krystian, Emil, Daniel ale zadne z nich mi sie nie podoba

Gość kanapka z serem
Krystian ładnie :-) moim zdaniem powinniście szukać dalej aż znajdziecie imię które obojgu wam się podoba...W końcu to też jego dziecko.Spróbujcie znaleźć kompromis...

Gość Łowiczankaaaa
TE DWA IMIONA SA BRZYDKIE

Gość marta776776
Dla ciebie dla mnie nie

Gość marta776776
Powinna zostac przy tych dwóch imionach i wybrac jedno z nich skoro zadne inne jej sie nie podoba wkoncu to matka wychowuje dziecko. A imie Hubert jest śliczne i ma bardzo fajne znaczenie

Gość Sikoreczka z pudełeczka
najważniejsze eby Tobie się podobało, najlepiej usiądź z kalendarzem jak za starych dobrych czasow i znajdz cos dla siebie, bo tutaj kazda bedzi episac co jej sie podoba :) Hubert to bardzo ladne imię, choć znam dwóch Hubertów i są zyciowymi nieudacznikami :/ więc nie kojarzy mi się zbyt dobrze, ale to moje osobiste odczucia:) Bartek odpada, zbyt wiele krzywdy to "imię" wyrządzilo w mym życiu.. Ja jeszcze w ciąży nie jestem choć imię mam wybrane. I jeśli będziemy mieć synka to damy mu na imię Ivan. Raz że nie mieszkamy w Polsce, a dwa że nic nas nie obchodzi zdanie innych ludzi. Jak tak sobie teraz myślę, to podobają mi sie Hubert, Konrad, Antoni, Adam, Albert, Borys, i tego typu imiona które sa jakies takie powazne , twórcze i kojarzy mi się że dziecko będzie inteligentne :D

Gość asdfghjkasd
Skurwysyn Penis Klamca

Gość kkkkooolllaaa
"Powinna zostac przy tych dwóch imionach i wybrac jedno z nich skoro zadne inne jej sie nie podoba wkoncu to matka wychowuje dziecko." a ojciec nie wychowuje??????

Gość Serafina_90
Patrick??? Po co tak udziwniać? Ja bym nazwała Patryk.

Gość no własnie po co ten Patrick
Patryk nie wystarczy, musi być "zagramanicznie"?

Gość mamapooodluszka
A moze Artur?

Bo mieszkamy na stale i juz dlugo w UK i bedzie Brytyjska wersja na akcie urodzenia a w Polsce bedzie mozna mowic Patryk bo jest to imie znane w obu krajach ...

Gość a ja mam michael
Mój syn ma na imię Michael i sądzę że z tego samego powodu co u majóweczki-zagramanicznie,bo mieszkamy za granicą :) jestem zdania,że oboje rodzice wychowują dziecko i imię jest wspólną decyzją.

Gość hhhahhhhhhhh
ja mam Kornelka, jest delikatny jak jego imię

Gość moja opinia .....
ja mam Adrianka moim zdaniem imię piękne i nie bardzo oklepana a co najważniejsze nie dziwaczne i nie wymyślne

Gość mariannkaja
Mój starszy syn ma na imię Maksymilian,a młodszy Eryk. Co prawda nie mieszkamy w Polsce,ale sądzę,że jeśli kiedyś wrócimy choć to mało prawdopodobne,ale jeśli jednak to te imiona nie są jakieś dziwaczne. Moim zdaniem nie możesz na siłę przekonywać ojca do jakiegoś imienia. Zresztą i tak pewnie on będzie zgłaszał dziecko do urzędu,to się nie zdziw jak zrobi Ci na złość. Mam takich znajomych i ona uparła się,że córka ma mieć Danielle, a jemu się to imię nie podobało, wolał Stefi ale ona w domu mu zrobiła awanturę, pokrzyczała,że ciężarną denerwuje i on niby się zgodził,ale z urzędu wrócił z imieniem Stefi. Więc uważaj,żeby Ciebie mąż tak nie przerysował... Musicie wspólnie wybrać takie imię jakie się Wam obojgu spodoba.