Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghftyhty

Instalacja LPG w samochodzie - ktoś ma?

Polecane posty

Gość gość
Ja również mam instalację gazową w swoim samochodzie. Zakładałam ją w www.scs-laurowa.com w Warszawie. Firma ta zajmuje się też serwisowaniem instalacji gazowych. Jeżeli chcecie zamontować LPG w swoim samochodzie to polecam wam się do nich zgłosić.

Gość gość
99% spamuje linkami do kiepskich firm, nie korzystajcie z nich :P

Może warto zostawić ten temat specjaliście? Wydaje mi się, że to jest najlepsze możliwe rozwiązanie :)

Gość gość
gość 2018.04.27 - ty im nie mów jak mają żyć. Ludzi nie znasz, a oceniasz, wstydź się!

Gość gość
Jeżeli zdecydujecie sie na tego typu instalację to pamiętajcie potem, aby tankować gaz na stacjach,któe systematycznie dokonują rewizji zbiorników LPG. Np. zajrzyjcie na stronkę http://www.mar-serwis.com/ i sprawdźcie z kim współpracują ;)

my mamy samochód na gaz (volvo) i mamy instalację optima. U nich na stronie https://optimagas.com/ też znaleźliśmy warsztat, który dokonał całego montażu instalacji. Samochód chodzi bardzo dobrze na gazie :) przy przełączaniu nie ma żadnego szarpania a instalacja jest szczelna :)

Gość Olek

Jeżeli szukasz dobrej firmy, która zajmie się profesjonalnie montażem lpg to polecam skontaktować się z firmą AUTO GAZ ŚLĄSK z Katowic znajdującą się na ulicy  Brygadzistów 82a. Firma oferuję bardzo dobre ceny i  szybką realizację. 

Gość Darek

Znam ten punkt w Katowicach i również montowałem u nich gaz w moim aucie i jestem bardzo zadowolony z cen jakie mi zaproponowali.  Warto skontaktować się z nimi i zapytać o wszystkie informację. 

Gość dormin

Ja mam i jestem z tego zadowolony. To co ważne - podczas użytkowania instalacji LPG to regularne dbanie o nią. Dlatego polecam wam zapamiętać kontakt do firmy www.agsklep.com Od nich zakupicie części do samochodowych instalacji gazowych i to w całkiem niezłych cenach.