Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawlinksaaaa

wirusowka czy co? BIEGUNKA od wtorku

Polecane posty

Gość lawlinksaaaa

chcialam zapytac, co to mzoe waszym zdaniem byc? od wtorku mam biegunke. zjadlam we wt z siostra pizze i po niej poczylam sie bardzo pelna i mnie pogonilo, rano bylo ok ale jak szlam do toalety to znow robilam na "luzno"... i tak codziennie, czasem mnie doslownie goni na wc, a czasem jestem w stanie wytrzymac. nie chodze kilka razy dziennie tylko raz-dwa. ale juz mam dosc tak to sie zazwyczaj norm zalatwiam. bolow brzucha nie mam, mialam takie skurcze w jelitach przez peirwsze dwa dni. co to moze byc? wegla czy stoperanu nie bralam bo boje sie ze sie przytkam (czasem mam problemy w odwrotna strone)

Gość Koleżanka groszku zielonego :)
strułas sie najnormalniej w swiecie. skoro biegunka utrzymuje sie tak długo idz do lekarza bo moze warto sparwdzic czy to nie jakas powazniejsza bakteria wkradła sie do twojego ciała.

węgiel lub smecta nie zaszkodzą, woda do picia, żeby się nie odwodnić i np. orsalit na uzupełnienie minerałów, które się traci przy biegunkach i powinno być lepiej

Gość lady bronka
jeśli jesteś osłabiona to spróbuj ten orsalit z elektrolitami, podobnie działa ors 200 hippa bez recepty w aptece kupisz. weź tez przez parę dni jakiś dobry probiotyk, powinno pomóc. unikaj soków i surowych owoców póki co.