Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja po dniu

potrzebuje rady doswiadczonych

Polecane posty

Gość facet ma kryzys wieku srednieg
i probuje sie wyszalec lub chodzi o inna kobiete, byc moze kreci sie to juz dluzej

Gość ja po dniu
tak, odpisal. napisal, ze zamiast psuc sobie wieczor powinnam podejsc, przywitac sie i sprawdzic kim ona jest nim wysnuje jakies wnioski. teraz powinnien byc w drodze do naszego mieszkania bo zadzwonil jakies 10 minut temu mowiac, ze najlatwiej bedzie jesli siadziemy i pogadamy a nie wymienili sie smsami

Gość mn bmnhbvh
a widzisz ! spójrz na ta kobiete z ktora był i porównaj ja do siebie , ale nie w kwesti atrakcyjnosci tylko i wyłacznie , bo to moze byc subiektywne ! dlaczego on woli ją od ciebie ? zapewniam , ze nie bez przyczyny brakuje ci wiele , wiele z ciebie zeszło wiele sie zmieniło , juz nie jestes tą ktorą byłaś

mn ... a skad wiesz czy to facet sie nie zmienil???

Gość mn bmnhbvh
a skoro sie rozstaliscie jak to piszesz jego prawo widywac inne kobiety i sie z nimi piescic , na co liczyłaś , ze bedzie sobie konia walił ?

Gość mn bmnhbvh
moze sie i zmienił , ale dlaczego ? idac ta droga bedzie pytan bez konca nie ma skutku bez przyczyny i odwrotnie

mn ... jestes strasznie jednostronny i monotemat., wyobraz sobie, ze nie kazdy facet musi bzykac sie jak popadnie, jesli przez jakis czas nie jest z kobieta

Gość ja po dniu
dorjankab dziekuje, mam nadzieje, ze dzis sobie wszystko wyjasnimy. wczorajsze zajscie, cokolwiek ono znaczylo uswiadomilo mi, ze w takim zawieszeniu i tak zyc nie mozmy. kocham go, sznuje, zawsze wiedzialam, ze to z nim sie zestarzeje, moge byc wobec niego szczera.

w takim razie, dlaczego wszelkich powodow szukasz w Autorce? jeszcze jest kilka innych opcji.

poczul luz i tyle!!!separacja jest ok ale gora na tydzien,a potem czlowiek juz nie teskni tylko odzwyczaja sie i wchodzi w nowy etap-zycia singla...jak to sie mowi czas leczy rany..wiem ze chcialas dobrze ale wyszlo zle