Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julitkaa33

Lózeczko dla niemowlaka

Polecane posty

Gość julitkaa33

Jakie lózeczko chodzi mi o wielkosc dla niemowlaka? Czy moze na pierwsze mce wystarczy tylko wózek?

Gość u mnie to samo.,.,
łozeczko 60/120 a jak masz miejsce to 70/120 ktore mozna przerobic na tapczanik,wozek odpada chyba ze chcesz zalatwic dziecku kregosłup

Gość Łowiczankaaaa
wozek ? dziewczyo co ty mowisz łózeczko kup najlepiej 140 na 70 bd miec na dluzej z mozliwoscia tapczanika naprawde fajny zakup ja dostalam mniejsze lozeczko ale teraz wiem ze napewno kupie 140 na 70

Gość mamama27
mój nigdy nie spał w nocy w wózku - polecam za to łóżeczko turystyczne plus materacyk - dużo lepiej się sprawdza niż drewniane - zwłaszcza przy aktywnym dziecku - nie obija się jak zaczyna się kręcić, nie wkłada nóg, rąk między szczebelkami i jak się uczy wstawać to nie leci głową na to drewno... łatwo je umyć, łatwo przenieść, jest kolorowe i wygodne

Gość derbssrt
Witam podłącze się pod temat chciałabym kupić mojej siostrzenicy która jest w ciąży łóżeczko i myślałam nad kołyską tylko ona taka mała jest i wiem że za długo nie posłuży więc zastanawiam się nad łóżeczkiem turystycznym są takie ładne kolorowe z full opcją Co myślicie?

Ja bym dziecka na stałe do turystycznego nie wkładała. Tzn chyba , że kupisz porządny materac który potrafi kosztować wielokrotność ceny takiego łóżeczka turystycznego. Bo te materace z łóżeczek turystycznych to jest porażka.

Gość derbssrt
aha czyli rozumiem że trzeba by było dokupić nowy materac. A co myślicie o kołyskach miał ktoś ? jesteście zadowolone/

Gość Julitka33
Myslalam, ze za duze lózeczko moze wywolac jakis strach w dziecku, bo lezy na olbrzymiej przestrzenii...

Gość derbssrt
Julitka33 Ja właśnie też tak myślę, ale zastanawiam się cały czas jeszcze nad tą kołyską

Kołyski lub kosze są ok, ale na krótko wystarczają i potem trzeba kupić łóżeczko.