Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barrrbarrra

ALEKSANDER- imię dla chłopca- ładne??

Polecane posty

Gość barrrbarrra

za miesiac urodze i jest spór o imię , w sumie Aleksandr może byc ,ale już skrót OLek nam sie nie podoba, a pewnie wszyscy tak beda na niego wołać....

Gość kkkkooolllaaa
mi tak samo, aleksander czy alek mi się podoba, ale olek już nie.

Gość Serafina_90
ładne imię

Gość julitkaa33
Oleg to po rusku....

Gość ja w 10 poroniłam
Olek nie ładnie, a Wiktor jeszcze gorzej.

Gość Szpindlerowy mlyn
Tak bedzie mial na imie moj synek, mi sie podobaja obie wersje Olek i Aleksander, jedno co mi sie tak srednio podoba, to to, ze imie sie stalo bardzo popularne, tak mi sie przynajmniej wydaje, ale ja juz wersji nie zmienie bo maly sie zaraz urodzi a po drugie to imie po kims dla mnie waznym z rodziny, no i wszyscy sie ciesza, ze wlanie to imie wybralismy

Gość babalu888
ładne

Gość macccccccccccccccccccccx
ładne:) Moje drugie dziecię jesli kiedyś będzie syn (drugi) tak będzie miał na imię :)

Gość mnie sie bardzo
podoba,chcialam tak nazwac drugiego synka,ale moj sie nie zgodzil :( a skrot podoba mi sie Oli,moze jeszcze byc Alex,a jak ktos bedzie wolal Olek to nie widze problemu w sprostowaniu.Jak wy bedziecie wolac na synka Alek czy Alex to pozniej na inne skroty nie bedzie reagowal

Gość KatarzynaWwwww
ladneimie i mam znajomego na ktorego moiwa alek :) to samo maksymilianek ladne imie skrot maks juz nie

Gość Aleksander to piekne imię
Mój czterolatek tak ma na imię i nadal nam się bardzo podoba. On sam na siebie mówi Aleksander, bo ktoś mu kiedyś powiedział, że to dostojne imię :D I jak ktoś go pyta o imię, to mówi, że nazywa się Aleksander i że to bardzo dostojne imię.... :) My mówimy najczęściej Olek, Oliś :) Drugi raz też bym go tak nazwała, mimo, że kiedyś to było mało popularne imię, a teraz staje się modne. Poz tym wszystkie Olki jakie znam, o jakich słyszałam to fajne chłopaki.

mi sie to imie bardzo podoba, ostatnio jest popularne. Fakt ze czesto rodzicom sie nie podoba skrót Olek, ale zawsze można wołać Alek :-) Koleżanka dała dziecku na imię Aleksy i wołają Alek, ale mi się Aleksander bardziej podoba znacznie.Jest też imię Alek, znam :-)

Gość mamama27
ja mam Aleksandra - i wszyscy odrazu wiedzieli że Alek czy Aleks tak a Olek niee

Ja tez mam Aleksandra i właśnie podoba mi się skrót Olek, a Alek juz nie.

Gość mam syna o tym imieniu
to imie niesie ze soba mocny charakter. wolamy olek lub aleksander. alek mi sie nie podoba brzmi dosyc wiejsko.

Gość gość
Ja mam synka Alexandra i wołamy Alex - oczywiście zdarzają się sytuacje, że piszą przez ks zamiast x lub wołają Olek :( Syn bardzo lubi swoje imię i jest zadowolony, że jest ma na imię Alex :) Dla mnie Alexander, to najpiękniejsze męskie imię :)