Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shandyx3

Co o tym myślicie? Jestem czy to pomyłka testu?

Polecane posty

Witam , mam 20 lat mój cykl trwa 28 dni ostatnio miesiączkę miałam 18 kwietnia w dni płodne 30, 1,2,3(majówka) kochałam się z chłopakiem, bez zabezpieczenia. On twierdzi że nie doszło do wytrysku. Czy mogę być w ciąży? mam pewne objawy ale nie wiem czy to możliwe

skoro się kochaliście to jak mogło nie dojść do wytrysku ?! poza tym to były dni płodne, na Twoim miejscu zrobiłabym test ciążowy.

nie skończył we mnie, test zrobi bardzo bym chciała by był pozytywny. Czy powinnam poczekac do środy wtedy powinnam dostać @

Gość junn
to robiłaś ten test w końcu czy nie? bo jeśli nie to skąd twierdzenie że może pomyłka testu?

robiłam wyszedł pozytywny dzis rano drugi i negatywny nie wiem czemu

idź na betę,ale z twojego opisu nie wydaje mi się by była to ciąża,w ciążę nie zachodzi się tak łatwo-chyba że masz takie szczęście

mam nadzieje ze jednak jestem, jutro mam wizyte u gina Jeżeli nie to znaczy ze jeszcze nie ten moment

Gość masz 20 lat
masz chłopaka (a nie męża czy narzeczonego) i chcesz być w ciąży? a masz jakąs prace? macie swoje mieszkanie? warunki?

Gość masz 20 lat
chłopak nie kończy w tobie ale chcielibyscie miec dziecko? a moze to ty chcesz mieć a on wcale nie?

Mamy oboje prace planujemy razem zamieszkac, nie planowalismy dziecka ale byla by to mila niespodzianka, slub to tylko papierek mozemy go wziasc w kazdej chwili

Mamy oboje prace planujemy razem zamieszkac, nie planowalismy dziecka ale byla by to mila niespodzianka, slub to tylko papierek mozemy go wziasc w kazdej chwili

Gość junn
tak wcześnie to gin i tak ci nic nie powie. Powinnaś pójść ok 6-7tyg. od ost. miesiączki.