Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdessperowanaa

W jaki sposób najlepiej sprzedać różne przedmioty domowe?

Polecane posty

Gość Zdessperowanaa

Wszystkie są w dobrym stanie, niezniszczone, parę mebli jest wręcz prosto ze sklepu - nawet nie zdażyłam niczym zapełnić szufladek. Problem jest taki, że muszę wszystko sprzedać. Mam na to jakieś 1,5 miesiąca. To są m.in. wyprane i wyczyszczone dywany, drobny sprzęt adg (toster, grill, mikser z misą, blender) - wszystko działają, nie jest zużyte ani zniszczone. Wiem, że ludzie są bardzo sceptyczni - nie oczekuję, że za mikser (który użyłam dosłownie raz), za który zapłaciłam prawie 200zł dostanę choć połowę tego, ale w jaki sposób sprzedać to chociaż za 50? Do tego sporo bibelotów, biżuteria, ubrania i różne inne, drobne sprzęty. Czy jest sens pchać się z tym na allegro, czy raczej próbować regionalnych serwisów ogłoszeniowych? Najbardziej odpowiadałoby mi coś w stylu garażowej wyprzedaży na amerykańską modę, ale mieszkam w bloku i nie mam tego jak zorganizować. Naprawdę potrzebuję pieniędzy i muszę to sprzedać. To są dobre rzeczy, nawet parę antyków (z mebli). Moglibyście mi poradzić jaki byłby najlepszy sposób?

Gość Zdessperowanaa
Proszę...

Gość ciotka dobra rada prada
Antyki możesz spróbować w sklepie handlującym antykami

Gość harperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
na allegro

Gość Zdessperowanaa
Nie mam zdjęć. Na razie wszystko stoi tak jak stało w domu. Dopiero staram się dowiedzieć w jaki sposób to zrobić.

Gość hanka skakanka
zrób fotki i nawet tutaj się ogłoś, ja chętnie zobacze coś z biżuterii i agd:)

Gość Zdessperowanaa
Poza tym z antykami raczej nie będzie problemu. WIększy problem stanowią właśnie te sprzęty agd i inne użytkowe rzeczy.

Gość air force two
da rade sprzedać. Foto komórką i wrzuć w komp a potem do netu na czyjegoś maila lub tablice.pl a nawet tu możesz dać linki. Coś masz z mniejszych staroci? Jeśli tak, to co? Może coś kupimy. Na fotosiku czy imageshock albo inne takie i też możesz foty zamieścić i dać linki do tematu na kafe