Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdessperowanaa

W jaki sposób najlepiej sprzedać różne przedmioty domowe?

Polecane posty

Gość Zdessperowanaa

Wszystkie są w dobrym stanie, niezniszczone, parę mebli jest wręcz prosto ze sklepu - nawet nie zdażyłam niczym zapełnić szufladek. Problem jest taki, że muszę wszystko sprzedać. Mam na to jakieś 1,5 miesiąca. To są m.in. wyprane i wyczyszczone dywany, drobny sprzęt adg (toster, grill, mikser z misą, blender) - wszystko działają, nie jest zużyte ani zniszczone. Wiem, że ludzie są bardzo sceptyczni - nie oczekuję, że za mikser (który użyłam dosłownie raz), za który zapłaciłam prawie 200zł dostanę choć połowę tego, ale w jaki sposób sprzedać to chociaż za 50? Do tego sporo bibelotów, biżuteria, ubrania i różne inne, drobne sprzęty. Czy jest sens pchać się z tym na allegro, czy raczej próbować regionalnych serwisów ogłoszeniowych? Najbardziej odpowiadałoby mi coś w stylu garażowej wyprzedaży na amerykańską modę, ale mieszkam w bloku i nie mam tego jak zorganizować. Naprawdę potrzebuję pieniędzy i muszę to sprzedać. To są dobre rzeczy, nawet parę antyków (z mebli). Moglibyście mi poradzić jaki byłby najlepszy sposób? (potrzebuję pieniędzy na wyjazd a to jedyny sposób na to, żeby je zdobyć)...

Gość iceberg
wystaw na allegro, nic nie tracisz, poza tym regionalne portale ogloszeniowe, a jak masz jakis plac targowy w swoim miescie to ustawiaj stoisko ;) mozesz jeszcze zorientowac sie czy w Twoim miejscu zamieszkania sa komisy z uzywanymi meblami, moze ktos od Ciebie odkupi

Gość najbrzydsze sa golfy
w jakim kraju mieszkasz?

Gość iceberg
pewnie w Polsce skoro kupila cos za 200 zł a chce sprzedać za np 50zł ;)

Gość a za ile ma sprzedać
? bo ja nie kumaju:D to za dużo według ciebie czy za malo? ja bym chciala chociaz polowe :p

Gość iceberg
nie chodzi o ''za ile'' tylko ze w złotówkach wiec wnioskuje ze jest w Polsce ;)

Gość najbrzydsze sa golfy
no faktycznie, nie zauważyłam;P już chciałam carboot sale doradzać