Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez tak macie 8

Ogladanie w necie filmow z ukrytych kamer gdzie

Polecane posty

Gość tez tak macie 8

dziecko jest bite :( tak jak ostatnio ten filmik z ta cholerna Malezjanka-suka, pozostawia w was trwaly slad ? Ja zaluje, ze to wczoraj ogladnelam bo nie moglam wieczorem zasnac. Dzis tez o tym mysle. Ogladajac ten filmik lzy lecialy mi ciurkiem. Pamietacie sprawe 5-letniego Szymona ktory byl maltretowany przez matke??? To bylo w tamtym roku a ja to wciaz pamietam. Nie powinnam takich rzeczy ogladac.

Gość tez tak macie 8
nikt nic nie napisze? Tylko na mnie te filmiki robia wrazenie????

nikt nic nie napisze bo wszyscy wola ogladac gole cycki.... a tak nawiazujac do tematu to masz racje, jednak dobrze, ze takie filmiki powstaja, wtedy mozna taka osobe (przynajmniej w polsce) namierzyc i ukarac inaczej dziecko byloby dalej maltretowane.

Gość weqweqweq
ja dlatego uwazam, że aborcja powinna byc dozwolona., kobiete przymusza się do rodzenia, potem sie jej gada że jakoś to będzie. I jest jak na filmie. Wbrew pozorom to b. częste.

Gość 02.06.2012
weqweqweq masz calkowita racje. dzieje sie tak dlatego ze kobiety jezeli zajda w ciaze to nie maja prawa wyboru, rodza niechciane dzieci, wiadomo porod do przyjemnosci nie nalezy , pozniej maja traume i dlatego tak jest ze nie wytrzymuja

Gość nie zawsze konczy sie
tez nie moge na to patrzec,zwlaszcza,ze po domu biega moje kochane dziecie.