Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matyldaa.......

Kolejny dink...

Polecane posty

Gość ...ot..co...
a ja chyba obale dzisiaj cala butelke wina:P w koncu trzeba "uczcic" koniec weekendu:O

Koniec weekendu ...Ja raczej pije z powodu zbliżającego sie poniedziałku ...A w ziazku z tym, ze zawsze po wypiciu paru mocniejszych rozmyślam nad swoim zyciem .... tak jest i dzisiaj:))

coś Ci się pomyliło! pije się właśnie po to żeby za dużo nie myśleć :classic_cool:

warczypies to jesteś moim przeciwieństwem ja pije i myśli mi się nawarstwiają a tobie wręcz przeciwnie....A o czym/ o kim próbujesz przestać myśleć ? Mow mi , tylko szczerze;))

ja myśle tylko na trzeźwo :classic_cool: a nawarstwiające się myśli trzeba rozładowywać, bo niedługo zaczniesz gadać sama ze sobą :D

Dobrze zgadujesz , już gadam sama ze soba ale co zrobić :)) Trzeba sie jakos rozerwać :)) Odpowiadasz wymijająco na moje pytania:)) czyżby były nie właściwe ???

to tak jak ja :)) szkoda ze przy tym wkrecają sie chore jazdy ... rozmyślenia ... jakby nie mogło to nastapić przy porannej kawie :))

Wyrczypies a jak jest z Tobą podswiadomość/ fantazja nie szaleją po kolejnym wypitym??:)) To chyba normalne coooo ??:))

cycki to moge sobie ogladać w lustrze, pokazywać mojemy facetowi zeby sie jarał, albo kochankowi...Tu nie mam takiej potrzeby dowartościowywania się , uwierz mi. wiem kim jestem i na co mnie stać :))