Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Do facetów znających sie na komputerach...

Polecane posty

Gość ewfewfeew
padł zasilacz, a na pierwszych dwóch dyskach jaki miałaś system plików?

Gość ewfewfeew
to jednak nie zasilacz, przeczytałem drugi post :classic_cool: komputer wydaje jakieś dźwięki? :D policz beepy :classic_cool:

Gość zenden
a monitor ci nie padł

Gość tak to widze
odlacz kabel zasilania,odłacz dysk tez zasilanie --------sprawdz i deociśniji tasme na plycie glównej która idzie z zasilacza ,podlacz kabel i właqcz komputer ----------czekam

Dysk jest podlaczony pod komputer z xp. Bożełe, nie rozumiem co do mnie piszecie. Nie wydawał żadnych "beepow", tylko tak cichutko pracował jakby. Nie wiem jak to nazwać... Tak cicho "furczał", prawie nie bylo tego slychać. :classic_cool:

tak to widze odlacz kabel zasilania,odłacz dysk tez zasilanie --------sprawdz i deociśniji tasme na plycie glównej która idzie z zasilacza ,podlacz kabel i właqcz komputer ----------czekam Chyba oszalałeś... Ja nie wiem co to taśma na plycie glownej itp. :classic_cool: Raz jeszcze dzieki wszystkim za porady. Jutro jak przyjdzie do mnie facet to bedziemy wszystkie po kolei wykorzystywac. Jezeli ktos trafił to stawiam gorzką zoladkowa. :classic_cool:🖐️

Wracajac do glownego tematu, jesli twoj facet choc troche sie zna, niech sprobuje podlaczyc dysk ze stacjonarnego do innego kompa. Jedna uwaga, nic na tym dysku nie zapisuj, pomoze to w pozniejszym (ewentualnym) odzyskaniu danych. No zostało tak zrobione. :)

CarrieBradshaw-Preston Wylacz tego kompa i zanies jutro do serwisu. Jesli sie nie znasz, to go popsujesz bardziej ;/. Na przyszlosc, zawsze sprawdzaj przewody, czy sa docisniete(oczywiscie przy wylaczonym kompie). Milej nocki.

Jesli go podlaczyl to zgraj co ci trzeba z tego dysku, o ile moze do tych informacji dotrzec. Jesli owych danych nie ma, mozna je odzyskac, ale to juz wymaga i tak wizyty w serwisie. Wszelakie programy do odzyskiwania danych dostepne za free malo daja. Pamietaj z tego dysku TYLKO odczyt. A czy bedziesz robila odczyta na win xp vista czy seven nie ma roznicy.

Pozdrawiam ponownie, do zoabczenia na innych tematach :).

Widzisz pomagac lubie, ale gustuje w brunetkach ;p.

Gość tak to widze
ja stawiam na memory prawdopodobnie padła

jeśli jest tu ktoś kto zna się na tym, to proszę o informację gdzie mogłabym umieścić link. Moja wnuczka bierze udział w konkursie i potrzebuje głosów. Szukam miejsca w necie gdzie ludzie życzliwi zagłosowaliby na nią. obiecałam ze pomogę