Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natala865234

Poradzcie coś dobrego, sprawdzonego na zapchany nos u 2 latki,proszę!

Polecane posty

Gość natala865234

Nic nie pomaga na dłużej, Euphorbium, Nasivin, teraz kupiłam Otrivin i nic!Pomoże góra na godzine i dalej zapchany. Dziecko sie męczy , prosze poradzcie, może macie jakiś wybróbowany środek, i odpadają wody morskie, może to jest dobre ale na zwykła higiene nosa i nawilżanie ale nie na katar.Chodzi o coś mocniejszego, co zwykle można stosować 5 dni.

maść majerankową ci polecam :) stosujemy odkąd córa miała jakieś pół roku i się super sprawdza nawet u dorosłych

Gość ja jestem z topiku
otrivin baby

Gość natala865234
ale masc nie odboluje noska :( mam ja, smaruje żeby lepiej się oddychało ale w nosie w srodku jest wydzielina...

Gość ja jestem z topiku
no i koniecznie jakis lek antyalergiczny-np.flonidan albo clemastinum w syropie te leki swietnie dzialaja tez przy zwyklym katarze, ale sa tylko na recepte

Gość ja jestem z topiku
odciagasz katar? czym?

odblokowuje :) może nie po jednym zastosowaniu ale odblokowuje wiem po sobie bo tez stosuję jak mam zapchany nos :) kropel żadnych nie stosuję bo mi uszy zatykają więc wolę nie ryzykować i dziecku nie daję mam taki homieopatyczny areozl (nie pamiętam nazwy) to też stosuję i na tym koniec córa miewa zapchany nos max 3 dni

Gość natala865234
mam clemastinum, nawet jeszcze nie otwarte.Ale znowu problem z podaniem, w ogoóle mam cyrk jak chce tylko zakropic nos :( O tak, odciągam co chwile, mam FRIDA odciągacz

Gość natala865234
Otrivin Baby z wit B5 tez miałam, nie pomogło

Synek dostał Mucofluid na gęsty katar, bo nie dało się odciągać. Po psiknięciu katar prawie sam wyciekał :) Tylko, że to na receptę, ale może dadzą ci a aptece...

Gość ja jestem z topiku
podaj clemastinum, pomoze na pewno, dawkowanie masz na ulotce, a dwulatce dawalam 2x2ml

ale clemastinum jest na kaszel a nie na katar :P a od dawna ma ten katar? no i czy to ten jeden katar czy np od początku wiosny już któryś z koleji? może to alergia? jak katar częsty i długo się utrzymuje to przejdz się do lekarza niech zapisze zyrtec albo coś takiego :)

Gość ja jestem z topiku
: P : P :P : P...wez poczytaj zanim zaczniesz pisac bzdury clemastinum to lek antyhistaminowy, a nie na zaden kaszel!! poczytaj czym jest lek antyhistaminowy bo sie blaznisz:O

Gość natala865234
dzieki :) Nie nie, to nie alergia, zaraziła sie od brata (przedszkole) Jutro drugi dzień dopiero, moje dzieci już wychorowały razem swoje przez przedszkole, pierwszy rok był okropny, ale dałam rade, rzadko teraz chorują, zalezy jak syn złapie w przedszkolu, ostatnio byli chorzy na jesien, no i jeszcze jelitówka 2 mies temu. Po prostu katar, tylko musze szukac czegoś skutecznego.

Gość natala865234
tak clemastinum przepisuja tez na katar ale kaszel też, ja wlasnie miałam przepisane przy katarze, na ulotce pisze o katarze alergicznym ale na przeziębieniowy tez ma byc