Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I'm proud

jestem dumna

Polecane posty

Gość I'm proud

Tak, jestem dumna z siebie bo napisalam prace licencjacka po angielsku w dwa miesiace! :-) a Wy cwoki, nieudaczniki piszecie rok prace licencjacka, magisterka i w wielu przypadkach i to napisac nie umiecie he he he he he he he he he he. I co powiecie?

Gość gugugaga
podnieciłaś się?

Gość Heheheheheheh
Filologia? Powodzenia w szukaniu pracy

Gość I'm proud
Alez skad, podniecona nie jestem ale bardzo dumna z siebie.Ogladam swoje dzieło-napisane po angielsku! WY KAFETERIANIE NIE DOROWNUJECIE MI BO NAWET PROSTYCH SLOWEK PO ANGIELSKU NIE UMIEĆIE HA HA HA HA HA TYLKO WASZE BLEDY MUSZE OGLADAC

Gość gugugaga
Ja mam licencjat z gospodarki turystycznej, napisałabyś na taki temat? Nie sądzę tępa sztuko...

Gość I'm proud
Zazdrościcie. Tu na kafe nikt nie jest obiektywny. Owszem bede miec prace bo juz mialam kilka propozycji. Ja juz pracuje mając 40zl za godzine i co powiecie?

Gość I'm proud
O nie tępi to wy jestescie wszyscy. Umiem angielski, francuski i wloski. a turystyka to beznadziejny kierunek ha HA HA HA HA

Gość gugugaga
Więc może zdradzisz jaki kierunek studiowałaś?

Gość I'm proud
Pewnie ze bede miec prace. A Wy po turystyce, ekonomii, marketingu, psychologi i pedagogice, polonistyce, prawie bez aplikacji jestescie zerem!

Gość I am proud
Moje studia to język angielski. I co zazdrościcie. Polacy to tepy naród ktory jedzie do Anglii nie znając ani jednego słówka po ang he he he. Polacy uczcie sie angielskiego bo nic nie umiećie!

Gość ajaaja
wow. Pewnie ze Ci zazdroscimy. Na pewno daleko żajdziesz. Angielski to bardzo przyszłościowy kierunek. Kto nie umie angielskiego to ginie

Gość marekkk.5
Super. Angielski to swietna sprawa

Gość teraz na powaznie
chybami urwie cycki zaraz ze śmiechu, dziękuję za poprawę humoru na noc! mua i powodznia, przyda się!

Gość I am proud
Tak to prawda. Bez angielskiego ani rusz. Wybrałam superowe studia

Gość I am proud
jak jestescie głupcy to sie śmiejcie. Tu na kafe tylko ludzie do gardeł sobie skacza. Wy podłe szuje, gnidy tylko zazdroscicie

Gość teraz na powaznie
Złotko kto ci zazdrości? cieszymy się i bedziemy trzymac kciuki!

to może trzeba było ten temat po angielsku założyć jak taka superaśna jesteś :D:D:D to dopiero byłoby coś :D:D:D

Gość I am proud
I to mi sie podoba. Jestem niesamowitą. Napisalam prace licencjacka w 2 miesiace po angielsku a inni piszą dwa lata ha HA HA HA HA

Gość rheryhu
post 22:59 pokazałas, jak po polsku umiesz pisać- UMIEĆIE!!!!!! padlam...... i to nie z zazdrości!!!

Gość I am proud
Of course, I might have written this theme in the English language but you people are stupid, uneducated and you would not understand my words. And what do you think about that? You are very jealous of me. I would like to admit you are idiots!

wow! I think, that every student in high school and earlier can write somethig like your words :D:D:D

Gość I am proud
I co rozumiecie cos w ogole cwoki? A po co mi polski... polacy to zacofany naród a polska to zacofany i glupi kraj i dlatego nie mam dla polaków i polski szacunku i oto napisalam te wyrazy z malej litery. Tylko angielski sie liczy. Nikt na swiecie nie uczy sie polskiego, lecz angielskiego!

Gość I am proud
Spadaj Ty suwaczko posuwaczko. Idz zajsc w kolejna setną ciaze. Zarabiam na godzine 40zl a Wy macie marne 10zl. I wy mówicie ze ja pracy nie bede miec? Ja juz mam prace. Wy tepe bezmozgi. A Ty suwaczko P: P: P: zrobilas bledy gramatyczne. Nie moge patrzeć sie na Twoj angielski!

i tu jesteś w błędzie :P siostra mojej psiapsióły studiuje w Paryżu na Sorbonie właśnie polonistykę :P a ja sama poznałam we Francji faceta który był rodowitym Francuzem i znał naście języków w tym polski a angielskiego ni w ząb :P

Gość I am proud
I can sen a plethora of stupid, aloof people. Shame on you

A ja zdalam w Uk administracje wlasnie i uczylam sie jako samouk jezyka,nie sprawia mi to zadnych problemow,w przyszlym roku ide zaocznie na studia,papiery juz wypisane :) Tez jestem z siebie dumna,mieszkam tutaj ponad 5 lat,malo tego ucze sie pomimo ze mam dzieci i zadnej pomocy ze strony rodziny! A jak autorko tak dobrze Ci idzie to wyjedz,bo w Pl ciezko Ci bedzie dobrze platna prace znalezc w zawodzie !

Gość I am proud
Dziekuje za dobre słowa majóweczko09. Nie wiem czy wyjade, pracuje jako tłumacz, na pieniadze nie narzekam. Mam bogatego faceta, ktorzy ma firme i dom 400m kw. Dobry facet.Ja juz nie Musze walczyć o kupno domu. Na pewno bede miec dobrze w zyciu

Gość I am proud
Bede sie rozwijać, wyksztalcenie caly czas polepszać, pracowac i miec pieniadze, mam bogatego, wspaniałego faceta. Ja juz na starcie mam łatwo