Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I'm proud

jestem dumna

Polecane posty

Gość I am proud
Wybrałam dobre studia. Po administracji tez majóweczko nie ma pracy. Moj facet ma dom w jednym z największych miast Polski. Nie ma sensu jechac za granicę, mi tu jest dobrze choc nienawidze Polski. Jestem bardzo rozwazna, wiem jak w zyciu sie postępuje mimo mlodego wieku. Wierze w to ze żajde jeszcze dalej

Gość Apasz24
Jestem magistrem inżynierem i mam w dupie Twoje wykształcenie...ciemna cipko :)

Ja nie tylko administracje skonczylam w UK:) Wydaje mi sie ,ze jak siedze z dziecmi w domu to lepiej nie tracic czasu i szkolic sie jesli mozna tym bardziej za granica ,a jesli chodzi o sama administracje,to mozna zaczac od wolontariatu,ja np mam elemanty Recepcji Medycznej i jesli zacznie sie taki wolontariat powiedzmy w szpitalu,to sa duze szanse na zlapaniu pracy,moze nie szczyt marzen ,ale lepsze to niz siedziec i sie nad soba uzalac ..

Gość I am proud
A co mnie tam jakis zabójad obchodzi. Mysle tylko o siebie. Pracuje z lekarzami, weterynarzami, biznesmanami, jestem zadowolona z zycia

Gość I am proud
Ha HA HA HA moj kuzyn jest inż mgr i pol roku pracy szukał ha HA HA HA HA HA HA . A glupia cipke to Ty masz Panie Inżynierze miedzy nogami. Umiem Swietnie angielski, francuski, Wloski i chinskiego zaczne uczyc sie w tym roku. Mam w tylku twojego inżyniera. Kiss my ass ha HA HA HA

Gość Apasz24
Nauczyć się języka każda średnio zdolna małpa potrafi, siedzisz i ryjesz jak ten ryjek co założył ten temat :). Czym tu się chwalić ..licencjatem? Znajomością ang, gdzie obecnie prawie każdy zna ten język? Jesteś niczym niewyróżniającą się laską ... chodzi mi o inteligencję..., bo z twarzy możesz być niezła dupa :)

Gość I am proud
a Ty inżynierze umiesz w ogole tak jaka ja 3 języki obce? Jestes ciemny i mozesz mi nóżki calowac bo mi do pięt nie dorastasz ha HA HA HA HA HA :-D

Gość Apasz24
Ale po co mi te twoje języki ? Skoro ang w zupełności mi wystarcza... nie potrafisz nic poza łatwym przyswajaniem słówek...ot całe Twoje możliwości. Mnóstwo jest takich kobiet jak Ty ... :), niczym się nie wyróżniasz. Jedyne wymagające inteligencji studia to medycyna i studia techniczne... reszta jest dla zatwardziałych kujonów :).

Gość I am proud
Jestem ladna, wysoka brunetka o kobiecych rysach twarzy, ciemnobrązowe oczy, zgrabna sylwetka. Mialam propozycje zostac modelka ale odmówilam bo nie chcialam byc wieszakiem. Wiec zgadles jestem niezłą dupa, ciesze sie duzym powodzeniem ale faceci u mnie nie maja Zadnych szans bo mam juz swojego wspaniałego chlopaka, ktory jest miły i ustawiony ha HA HA

Gość I am proud
Nie wiesz to sie nie odzywaj! Chodzilam do najlepszego lo w moim miescie. Najlepszą Bylam z matematyki, fizyki, chemii i języków w klasie. Zawsze bym ze wszystkiego dobra, Piekne świadectwa z paskiem i wzorowe zachowanie. Jestem inteligentna wiec sie chuju posrany nie odzywaj!

Gość Apasz24
Życzę szczęścia, wyszalej się na tym forum, bo najwyraźniej czujesz się niedoceniona :). Sama siebie wychwaliła i pierdoli hehe ale Ty hmmm pocieszna cipa jesteś, naprawdę, aż mi humor poprawiłaś :D

Gość I am proud
Pewnie ze sie wyróżniam. Jestem inteligentna, zgrabna, ladna, mam bogatego faceta. Nic mi wiecej w zyciu nie potrzeba. Jestem bardzo Szczesliwa w zyciu

Gość Apasz24
Też miałem czerwone paski, jestem przystojny 190 cm, 100 kg, 3 razy w tygodniu na siłowni i wystarczyłoby mi 2 min rozmowy z Tobą by wiedzieć że jesteś tępą strzałką, zarezerwowaną dla brodzików intelektualnych :). Za wysokie progi cipko... :), dla mnie jesteś zwykłą panną, jedynie wyróżniasz się pyskowaniem :)

Gość Yhygyybyy
Komus poprzewracalo sie w dupie ;) Angielski jest latwy, moglabys sie pochwalic np. medycyna lub prawem :) Praca po filologii angielskiej? Buhaha. Tlumacze moze i zle nie zarabiaja, ale czy jest na to popyt? To juz nie te czasy, ze narod jest ciemny i wszedzie potrzebuja tlumacza ;) prawie w kazdej firmie itp. wymagaja znajomosci jezyka obcego.

Gość I am proud
a Ty czym sie pochwalisz w zyciu? Niedlugo wyjad za maz, moj facet ma najnowsze bmw, opla i pajero i willę. A Ty g...masz ha HA HA HA HA . Ucz sie ode mnie biedaku bez grosza ha HA HA HA HA

Gość I am proud
Mam 40zl za godzine. Nie narzekam na pieniadze. Na wszystko mnie stać. A w biedronce to ja zakupów nie robie. Mam świetne zycie :-)

Gość Apasz24
Zaczynam stwierdzać, ze to jest prowokacja...aż tak tępa cipko ułomna nie możesz być ... po prostu nie wierzę :)

Gość I am proud
Ale ja mam pomysł na zycie. Jestem ustawiona mimo mlodego wieku. Koleżanki i rodzina mi tylko zazdroszczą ha HA HA HA HA . Wiem ze swietnie trafilam :-)

Gość I am proud
Ha HA HA HA jakis duren do mnie mowi ha HA . Polski naród jest bardzo ciemny. Daleko Wam do Europy. Głosowali na Tuska a teraz płaczą. Glupi Polak po szkodzie bo madry to na pewno nie jest. I to Tobie chujasie w dupie sie poprzewracalo! :-D

Gość Apasz24
Już ciiii.... śpij :) i śnij

Gość Apasz24
Pora odstawić fete cipko :)

Gość Apasz24
Dzięki, przynajmniej niebezpieczeństwo poznania takiej jak Ty się odsunęło ale i tak będę czujny, kto wie czy za jakiś miesiąc nie będzie chciała uklęknąć przy moim rozporku ... :)

Gość Apasz24
Cipko, pamiętaj ...tylko spokój nas uratuje ? P.S> Smarkaczu > To ile Ty masz lat, ze mówisz na mnie smarkacz a dopiero licencjat bronisz...uuuu to Ty raczej orłem nie byłaś, ktoś tu oszukuje :)...A na imię jej CIPKA :)

Gość tak jasne...
moze i napisałaś tą pracę,ale inteligencją nie grzeszysz dziewczynko!!!

Gość I am proud
Ha HA HA HA rozsmieszyles mnie ha HA HA . Ja juz mam przy jakim rozporku klekac. Ja gustuje tylko w starszych. Moj facet jest po 30 i jest najlepszy pod słońcem. Taki gowniarz jak Ty mnie nie Kreci

Gość Apasz24
Całe szczęście cipko, nie wytrzymałbym z Tobą pół dnia. Ile można się zbijać z tzw. "słodkiej idiotki", pewnie szybko by mi się znudziło i poszłabyś w odstawkę ...

Gość I am proud
Tu na kafe nie ma mądrych obiektywnych ludzi. Oceniacie kogos po czyichs postach. Jestescie zerem!

Gość tak jasne...
Tu na kafe nie ma mądrych obiektywnych ludzi ooooo wkoncu jakaś samokrytyka!!

Gość I am proud
Jestem z facetem 4lata i Zwiazek kwitnie. Rozumiemy sie bez słów a on wciaz za mna szaleje. Nie dosc ze fajnego chlopaka mam to i jeszcze bogatego. Jakiegoś tam inżyniera golodupca nigdy bym nie chciala. Moj facet ma firme i sam u siebie jest panem a Ty apasz to dno jestes