Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I'm proud

jestem dumna

Polecane posty

Gość Apasz24
Tak cipko, tak :), niech Ci będzie, znudziłaś mnie. Dobrej nocy życzę :) i więcej dystansu, pamiętaj różnie w życiu bywa, mimo, ze nie życzę CI źle, wręcz przeciwnie. Lepiej żebyś zawsze miała dobrze w życiu bo taka osoba jak Ty nie poradzi sobie z problemami. Śpij dobrze cipko. Pa :)

Gość I am proud
Ja jestem obiektywna. Nie oceniam ludzi i prawie wcale nie wstawiam swoich postow. Przeczytalam wiele topickow. Ludzie tylko do gardeł sobie skaczą. Polacy to ciemny, zacofany i zazdrosny naród a przykładem tego jestescie Wy Kafeterianie!

Gość I am proud
O ja juz sobie z nie jednym problemem poradzilam w zyciu. Ja wszystko zniose. Jestem Szczesliwa w zyciu :-)

Gość mi mała niezalogowana
studiowanie filologii angielskiej to teraz największa glupota. pracy po tym nie ma, poza nauczycielstwem- a teraz nauczycieli za dużo, a dzieci coraz mniej, moje koleżanki które pokończyły przeróżne pedagogiczne przedmioty nie mają pracy w zawodzie. ewentualnie zostaje jakieś tłumaczenie itp - ale to głównie na zlecenia, chyba że zrobi się drogi i trudny kurs na tlumacza przysięglego/symultanicznego; ciężko zdać i się wybić. za tłumaczenia angielskie niewiele płacą, teraz poszukiwane są języki orientalne, pólnocno-europejskie i wschodnio-europejskie, w tym rosyjski i ukraiński o dziwo;) angielski zna teraz każdy wykształcony człowiek, a wielu na poziomie płynnym, perfekt. w firmach międzynarodowych, gdzie faktycznie dobrze płacą i są mozliwości awansu, to absolutna podstawa i żaden wielki plus, bo do tego trzeba mieć dodatkowe, czesto specjalistyczne kwalifikacje i nierzadko znać drugi i trzeci język w stopniu komunikatywnym. angielskiego nauczyłam się już w przedszkolu na lekcjach prywatnych, potem kontynuowałam intensywną naukę z native speakerami w szkole podst i średniej, zdałam certyfikaty, z matury ang byłam zwolniona, na studiach również, bo i tak poziomem odbiegałam od grupy zaawansowanej. uwazałam ze bezsens konczenie filologii ang - zamiast tego mam konkretny zawód, który przynosi mi dobrą kasę i perspektywy na całe życie, a angielskim posluguje się w pracy na co dzien. po akcencie wielu ludzi nie jest w stanie poznać, ze jestem obcokrajowcem (mieszkam w UK) - kwestia praktyki i dobrego słuchu muzycznego;) takze, podsumowując autorko, oczywiście życzę Ci jak najlepiej ale Twoje przechwałki i buta są co najmniej smieszne, jeśli nie żałosne. obawiam się, że kariery mając tylko lic z anglika nie zrobisz - no chyba, że kariera to uczenie angielskiego w przedszkolu za 2000 brutto - to przepraszam;) rozpisałam się, bo chciałam udzielić kilku konkretnych rad - może ktoś akurat skorzysta;)

Gość I am proud
Ten apasz to nudny typek pospolity jak kazdy jeden. A ja kocham swojego swojego chlopaka, i ciesze sie ze tak dobrze mi sie powodzi. Życzę każdemu zeby mial tak w zyciu jak ja :-)

autorko ze swoim angielskim nie dorastasz mi do piet wiec stul pysk. 🖐️ i mowie takze biegle po hiszpansku i flamandzku, ucze sie mandarynskiego i francuskiego 🖐️

Gość tak jasne...
trzeba miec glowe na karku. ty jej niestety nie masz. a takie jak ty szybko sie nudza. i twój bogaty chłoptas moze cię wymienic za kilka lat na inny model.

Gość mi mała niezalogowana
eee tam, prowo a ja się wysilam;)

Gość I am proud
Ale ja juz mam jeden tytuł magistra wiec sie zamknij laluniu. Mam bogatego faceta za ktorego niedlugo wyjde, jest bardzo dobry dla mnie, a Ty zdziro pracujesz jak wol i nic nie masz a ja nie bede musiala wcale pracowac bo mam bogatych rodzicow i bogatego faceta. Jestem Szczesliwa w zyciu :-)

Gość a nie po pierwszym daniu?
ja nie rozumiem tej dyskusji? co ta autorka w koncu studiowała? angielski czy co? po co tracic 5 lat na angielski? nie kumam trochę ok angielski powinno się zac ale po co to studiowac? raczEJ Pinno się cos konkretnego studiowac a angielski obok ciągnąc. NAJGORSZE TO SA TAKIE KRETYNKI CO TO UMIEJĄ MÓWIC PO ANGIELSKU ALE NIE MAJĄ NIC DO POWIEDZENIA HAHA

Gość I am proud.
To niemozliwe. Moj facet mnie nie rzuci. Prędzej ja dalabym mu kosza niz on mi. Jestem dla niego wszystkim. Alez jestem Szczęśliwa, kocha mnie taki wspanialy chlopak. Juz niedlugo zamieszkam w wilii o 400m kw w jednym z największych miast Polski nie mając kredytu na karku a wy toniecie w długach ha ha ha ha ha ! Ale mi zazdroscicie he he. Zalosni jestescie he

Gość fdsdssfdfd
nie byłabym taka pewna że nie rzuci. skoro taki ronaldo mógł zrobić cos takiego to każdy może: http://tinyurl.com/7jysmfa Zastanów się 10x zanim coś zrobisz.

Gość I am proud.
Jestescie do kitu. Tak was zjada zazdrość bo chcielibyscie zeby mnie facet rzucił. Ale szkoda mi was parapety jedne! mam wszystko w zyciu a wy to nieudaczniki. MysliCie ze mnie facet rzuci? Ja go poderwalam, ja rzadze, manipuluje nim i to on ma mnie rzucić? Ha ha ha . Pierścionek mam na palcu i tylko slub juz bedzie, no i brak intercyzy :-)

Gość I am proud.
Jestescie do kitu. Tak was zjada zazdrość bo chcielibyscie zeby mnie facet rzucił. Ale szkoda mi was parapety jedne! mam wszystko w zyciu a wy to nieudaczniki. MysliCie ze mnie facet rzuci? Ja go poderwalam, ja rzadze, manipuluje nim i to on ma mnie rzucić? Ha ha ha . Pierścionek mam na palcu i tylko slub juz bedzie, no i brak intercyzy :-)

Gość I am proud.
Nie rzuci mnie na pewno. Jestem jego największą miłością. Chyba ja, Ty suko pierdolona wiem lepiej co wiec stul pysk !

Gość I am proud.
Ronaldo to dno. Nie porównuj mojego faceta do niego Ty zagrzybiala szmato! Alez sie ciesze, mam bogatego faceta, ktory ma firme, willę 400m kw i trzy auta moze w tym bmw a wy to pomarzyć o tym tylko możecie

Gość I am proud.
Widze ze kretynki sa na moim topicku. Puste jesteściei szkoda mi Was

Gość aaaaaaarwena
alez jetes nudna 😴

Gość dajecie się wkręcać
przecież widać, że to jakaś zakompleksiona, pryszczata małolata pisze, żadna normalna (tym bardziej wykształcona) takich bredni by nie wypisywała, no chyba, że ma zryty beret

Gość I am proud.
Wypraszam sobie. Nie jestem malolata. Wy jestecie boring not me

Gość I am proud.
HA ha ha ha I'm laughing at you HA ha ha ha ha ha ha you're stupid and under the society he he

Gość I am proud.
You're very jealous of me and my boyfriend, you're very weak and nervous HA ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. I'm still laughing at you HA ha ha ha ha ha ha !

Gość wow5
Jestes na pewno spoko dziewczyna, nie dajesz sobie w kasze napluc jestes silną i mądra. Trzymam kciuki! :-)

Gość heeeeee....dobre
aż się oplułam

Gość I am proud
Moge Ci śliniak podać zmijo? Totalny brak manier ha ha ha ha

Gość pseudonim368
Autorko, jesteś dobrym tłumaczem?

Gość wonerlant
Jestes bardzo inteligentna dziewczyna autorko, co za osobowość. Wiesz czego chcesz w zyciu, jestes ambitna no i za biedaka nie wyjdziesz za maz a to bardzo wazne. Tyle kobiet wychodzi za biedakow i nawet na podpaski nie maja bo głupie byly. Ty autorko to mądra jestes :-)

Gość I am proud
Umiem bardzo dobrze angielski ale tu na forum nic nie tłumacze bo to kosztuje, za ja darmo nie pracuje!

Gość pseudonim368
ok, to podaj link do portfolio Twoich tłumaczeń

Gość I am proud
Na forum takich rzeczy nie podaje. Ochrona danych osobowych. Ja Was oszuści znam