Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I'm proud

jestem dumna

Polecane posty

Gość pseudonim368
rozumiem, że żadnego portfolio nie masz. Osoba dumna z siebie by się nim pochwaliła.

Gość heeeeee....dobre
i oplułam się ponownie, co za kretynka

Gość I am proud
Oczywiscie, ze mam. Parapetom takich rzeczy nie udostępniam, bo wykorzystaćie moje danie osobowe. Glupia nie jestem. Mnie nikt nie namówi. Mówcie sobie co chcecie. Nie chce mi sie z idiotami rozmawiac. To nie moj poziom. Prezentujećie poziom poniżej przeciętnej ha ha ha ha ha you'pe funny a lot :-D

Gość I am proud
a Ty smarkulo opluj sie i trzeci sa ha ha ha ha

Gość I am proud
I know that I am a very intellectual person, educated.You are under the society and it is unpessimistic for you :D You have to go to a psychologist as soon as possible!

Gość I am proud
All of you have lots of mental problems, you are very jealous of me. Please, go to the doctor!

Gość I am proud
You behave as if you were little children who looked at the unfair world. You are unfriendly and it is enough what I want to tell you!

Gość malaalaaa
Autorko jestem z Toba! Dążyj celu. Wazne jest w zyciu robi to na co sie ma ochote.

Gość kicia.26
Wg mnie autorka to spoko laska! Mądra, ladna i rozsądna. Brakuje teraz kobiet o tych cechach

Gość pani mgr.www
Angielski to bardzo przyszłościowy kierunek. Ja skonczylam prawo i nic nie mam. Na pewno bedziesz miec zawsze prace. Życzę powodzenia :-)

Gość arnold the best
Prawda i to swieta prawda. Widze ze autorka to fajna laska, ma cele w zyciu i nie pisze nudnych postow o ciazach po których to mi sie wymiotowac tylko chce. Co tak zazdroscicie jej wiedzy i bogatego faceta? Gdybyscie mialy troche oleju w glowie to same bylybyscie na jej miejscu

Gość pseudonim368
Autorko, a jakich programów do tłumaczeń używasz? polecasz coś?

Gość Vitelloe.
Ile ty pisałaś prace? 2 miesiące. OMG!!!! a co tak długo? translate.google sie zacinało czy jak? Dziecinko ja pisałam mgr z angola w dokładnie 19 dni, drugiego mam z hiszpana, troszke dłużej bo dokładnie 25 dni. No to licencjat masz, na zmywak w UK sie już nadajesz, ewentualnie na sprzatanie do zamożniejszych. Na reszte musisz jeszcze poczekac.