Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalieee3322

Zwiazek z bogatym chlopakiem

Polecane posty

Gość Natalieee3322

!! Mam nadzieje, ze pomozecie mi bo mam pewien problem. Zaczne od tego, ze moj ojciec pracuje w firmie w ktorej jest vice dyrektorem od finansow. Jest to prywatna firma, niczego nam w rodzinie nie brak, tata zarabia kolo 6-7k miesiecznie. Studiuje w Warszawie i pewnego dnia umowilam sie na kawe z kolezanka. Zadzwonila do mnie, ze bedzie spozniona pol godziny, byl piekny dzien, wiec pomyslalam, ze poczekam na zewnatrz. W pewnej chwili widze chlopaka ktory ewidentnie sie rozglada i szuka czegos, wiec spytalam sie czego szuka(mieszkam w tej okolicy i wiem co gdzie jest) on odpowiedzial, ze tata zamowil kwiaty w tej kwiaciarni z okazji urodzin mamy i ze przyjechal je odebrac ale nie moze znalesc kwiaciarni. Ja od razu wiedzialam o ktora chodzi, wiec wytluamczylam mu droge, jednak on spytal sie czy nie chcialabym pojsc z nim. Z uwagi, ze mialam troche czasu zanim kolezanka przyjdzie to poszlam z nim. W drodze powrotnej wymienilismy sie numerami(to bylo tydzien temu), on zadzwonil umosilismy sie na obiadzik pare dni pozniej no i bylo super, straszna chemia, jestem prawie pewna, ze na nastepnym spotkaniu dojdzie do pocalunku. Gdyby nie to, ze moj autobus podjechal to na pewno pocalowalby mnie, bo widzialam ze sie do tego bieral. No tak czy siak jestem z rodzicami bardzo blisko i pokazalam mamie i tacie jego zdjecie na FB i moj ojciec walnal "o boze!!!", ja sie wystraszylam ze cos sie stalo a okazalo sie ze on jest SYNEM szefa firmy w ktorej moj ojciec pracuje!!!! Z uwagi, ze moj ojciec odpowiada za finanse to powiedzial, ze to jest rodzina multi milionerow. Troche sie przerazilam, bo czytalam, ze takie rzeczy nie wychodza, ze ludzie z innych swiatow nie potrafia sie dogadac. Prawde mowiac to mam motylki w brzuchu przez niego no ale teraz niewiem co i jak.

Gość Natalieee3322
Przed tymi wykrzyknikami mialo byc "Witajcie";

Gość mknmkn
twoj ojciec i tak duzo zarabia,twoja mama pracuje? jesli niczego wam nie brakuje w zyciu, to nie powinnas miec zadnego kompleksu nizszosci...

Gość possetka
I co z tego, że z rodziny multimilionerów, że strasznie dziany? Wychodzę z założenia, że skoro nie wystraszył się, że jeździsz autobusem to sądzę, że może to być całkiem spoko gość- nosa nie zadziera :) Ale to moje zdanie. Może szukać normalności. Znam pewnego Michała, który też jest dziany jak 150, jego rodzice mają jakaś mega firmę międzynarodową i on u nich pracuje. Kasy ma jak lodu, a jest tak przesympatycznym człowiekiem, że szok :) To, że ma kasę nie warunkuje tego, że się nie dogadacie :)

Gość Natalieee3322
Moja mama pracuje na pol etatu jako kosmetyczka. Niby nie powinnam, no ale troche dziwna jest to sytuacja. Jak poznam jego rodzicow i dziwnie bedzie to wygladalo, ze moj tata pracuje u jego ojca.

Gość utrzymankamamusiitatusia
oj dziewczynko dziewczynko ogarnij doope i pomysl o zyciu :classic_cool: co to jest teraz 6 kola i do tego w warszawce? ja mieszkam w malym miasteczku, tatusio miesiecznie wyciaga z 10-15 kola i zgadnij jak mi sie zyje :classic_cool: a od wiosny obiecal ze pomoze mi w zalozeiu wlasnego biznesu i kasa bedzie only mine :classic_cool:

Gość 32e23r
ile masz lat? a ile on?

zreszta w polszy nie ma multimilionerow, a jak sa to znane nazwiska, provokejszyn :classic_cool:

Gość Natalieee3322
On przyjechal kolejka, bo stwierdzil, ze nie bedzie poltorej godziny do Warszawy jechal jak kolejka z 30min dojedzie:) Na FB widzialam, ze ma zdjecie ze swoim pieskiem na ogrodzie, jednak katem oka bylo widac ville i porsche z land roverem na podjezdzie. Z 2giej strony moze on mi nie ufa i dlatego przyjezdza kolejka a nie samochodem? moze mysli ze jestem jakas puszczalska na kase i nie chce zebym nic wiedziala?

Gość all4lulz
Bierz pod uwagę, że jak coś w przyszłości pójdzie źle, to Twój ojciec może stracić pracę...

Gość Natalieee3322
Nie ma multimilionerow? Duzo osob dorabia sie milionow na wlasnej dzialalnosci, chociazby kolezanka mojego kolegi, ktorej ojciec jest wlascicielem "Krowek" (tak tych cukierkow). Nie sa oni osobami znanymi a zarabiaja miliony.

Gość possetka
Ech... Długie rozwodzenie się nad tym nie będzie miało sensu... Może powiedz mu co jest na rzeczy? Sądzę, że w najgorszym scenariuszu zostaniecie przyjaciółmi, dobrymi znajomymi lub po prostu znajomymi :)

no to sa milionerzy a nie multimilionerzy nie myl pojec :D taaa, tez znam takiego jednego milionera co trzesie krakowem, a dlugi ma na jak stad do warszawy :D

Gość Natalieee3322
Mamy po 21 lat Dlaczego mialby stracic prace? on ma kontrakt podpisany i nie mozna go od tak zwolnic. Pozatym on na pewno nie probowalby namowic wlasnego ojca na cos takiego:) No i zgadnijcie co! Napisal mi na FB, ze gdyby autobus przyjechal o minute pozniej to pocalowalby mnie, jeju w brzuchu mi az burczy. Mysle, czu mu nie powiedziec o ojcu? jest na facebooku i chcialabym miec to za soba

Gość uwielbmiam narciarstwo
Natalia nie przejmuj sie, jesli chlopak jest fajny to sie z nim umawiaj. moj facet z jednej z najbogatszych czeskich rodzin i na poczatku tez traktowalam go z dystansem a teraz po 3 latach juz mnie to nie krepuje. patrz na wnetrze chlopaka i na to jak odnosi sie do tych pieniedzy. czy traktuje to jako pieniadze rodzicow czy jako zrodlo imponowania Tobie czy innym. i nie przekreslaj go tylko dlatego, ze jego rodzice maja fortune, nawet milionerzy potrafia wychowac przyzwoite potomstwo:)

Gość Natalieee3322
Dobrze, to lepiej aby wiedzial i w tej chwili napisze mu! troche sie denerwuje, niewiem za bardzo czemu no ale..

no i udowodnilas ze to provokejszyn :D:D

powiedz mu. Będzie zabawna sytuacja, która raczej Was zbliży niż popsuje relacje między Wami. Historia jak z romansidła.

Gość Natalieee3322
"No wiem wiem;p Miałem Ci powiedzieć ostatnim razem jednak czekałem na odpowiedni moment aby Cię pocałować i nie pamiętałem o tym;/" No to teraz mam dopiero motylki;o

Gość uwielbmiam narciarstwo
jesli moge dam Ci jedna rade:) pamietaj, ze rodzice chlopaka bedzie Cie na poczatku bardzo obserwowac, to normalne w przypadku rodzn z duzym majatkiem. uwazaj, zeby Twoj chlopak nie wydawal na Ciebie ogromnych sum bo to budzi nie ufnosc rodziny:) na poczatku, gdy juz Cie poznaja i polubia nie bedzie im to robilo roznicy podejrzewam:)