Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka ;-)

dlaczego nie śpicie?

Polecane posty

nie rozgrzało ;-) kobieta brzydka jak noc, a ten facet ma małego...;-)

Gość tzytze szcztuczne
ale zajebista robota, twarz sztuczna ale seksowna, a wy jestescie spruchniale zdesperowane zazdrosnice :D tak jak i schwitz czy cos tam walacy teraz konia ze swoim mikroskopijnym fiutem :D powiedzialam to ja, kobieta

Gość tzytze szcztuczne
schwitz jestes pierdolonym zboczencem na dodatek

tzytze sama jesteś spróchniałą to Cię byle co zadowala. A my piękne, idealne istoty to byle czym się nie podniecamy...heh... ;-)

ewka- pamiętasz, rozmowa na poziomie z ludzmi na poziomie :D

Gość tzytze szcztuczne
noodzi mi sie taaa, idealne i piekne kobiety nie wrzucaja innym kobieta, bo zadna dla nich nie stanowi konkurencji, przynajmniej w ich mniemaniu :D a takie tzytze se pierdolne niedlugo, stac mnie, a co i co, zazdroscicie?:D wasi mani sie beda do nich slinic :D swieta nie jestem ale nie podniecam sie seksem ojca z corka, ja pierdole :O a schwitz wali konia, obrzydliwe

schwitz nie wiem, bo tego nie da się obejrzeć...ona wygląda jakby spagetti jadła, a oczy jej na wierz wychodzą, nie masz filmiku z jakaś łądną brunetką i blondynem, jak ten mój? to jest fajne ;-)

Gość tzytze szcztuczne
[zgłoś do usunięcia] SchWitzz ewka a umiesz tak? http://www.xvideos.com/video169557/amateur_wo man_takes_cock_deep_in_her_throat_-_gags_on_huge_load a masz takiego duzego stary prawiku?

tzytze kto Ci wyrzuca? a miej jak najwięcej ;-) to jest erotyczny co Cie dziwi, ze tu schw coś robi? ;-) heh...ja mam dobry humor, a poza tym nic mnie już nie zdziwi...;-)