Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak................

Mam małe piersi , nie czuje sie kobieca :(

Polecane posty

praktycznie nie mam cycków, nie jestem chuda, mam normalną budowe ciała to dziwne bo moja mama ma dosc spore czuje sie fatalnie w obcislych bluzkach ,nosze luzne ,za duze albo wypycham staniki od podstawowki - wtedy kolezanki COS juz mialy, niektore nawet duzo..w gimnazjum to juz w ogole porażka :O nie chodze na basen ,plaze , nie mam faceta, mam ladną twarz ,umawiam sie na randki ale szybko koncze kazdą znajomosc mam 22 lata i czuje sie na 20 wiecej

Gość Masster111
wcieraj sperme w cycki to urosną

nikt mnie nie pocieszy ?

Gość ja mam 25 lat prawie
a wygladam na 16, cycki mniejsze niż A:D Nic na to nie poradzę, jestem chuda. Ale faceta mam:P

Gość ja mam 25 lat prawie
Aha, na basen tez nie chodze, na plaze tym bardziej:P Nic na to nie porzadzimy poki co, lepsze małe coś niż zupełne nic, prawda?:)

Gość i sie wyda
Co sie przejmujesz cyckami. Ja tez mam małe i mojemu sie podobają. I jest zaleta małego biustu ,nie obwisa tak jak duży. Mam juz swoje lata a cycki jędrne jak u nastolatki:P

Nie przejmuj się, napewno możesz wyglądac kobieco. Szkoda zycia na zamartwianie się :) P.S. Pisze to kobieta hojnie obdarzona przez naturę:)

ej no co jest! piszę h o j n i e a wychodzi chojnie przez 'ch'

Kocham tę kafeteryjną cenzurę:D Zmieniają nawet zasady pisowni:)

To że masz mały biust nie znaczy że jesteś gorsza od innych. Większość facetów woli kobiety z dużym biustem ale nie wszyscy. Musisz tylko wierzyć w siebie a napewno pojaawi się ktoś kto pokocha cię taką jaką jesteś.

Gość mhmhm.
hmm...moim zdaniem nie masz się czym przejmować.. facet jest facetem... ja nie mam prawie wcale piersi i na początku mi to przeszkadzało, chociaż miałam nadzieję ze urosną.. ale nic z tego. myślę, ze brak biustu mozna nadrobić dobrą figurą, rozmową, rozumem i słowami. nie można się przede wszystkim wstydzić .jeśli pokażesz facetowi że akceptujesz swoje ciało,wszystko co w nim piękne małe czy też duże...on nie będzie zwracał uwagi na Twoje kompleksy!

Gość radosna78
A mi to się zaczęło podobać, patrzę facetom w oczy... Wiele spojrzeń. Ważne jest jak się poruszasz wśród ludzi i jak patrzysz (już nie piszę o pewności siebie, wierze w siebie, akceptowaniu itd.). Pozdrawiam radosna1978@o2.pl

Gość Mietek28..
małe cycule są cudne, prowokacja 1/10