Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miecbycnie

Nie ma to jak dostać życzenia od dziewczyny którą się kocha a w nich...

Polecane posty

Gość miecbycnie

a w tych życzeniach, "życzenie" od tej dziewczyny abym w końcu znalazł jakąś kobiete i się zakochał :O nóż w plecy dosłownie.. a ja żyć bez niej nie moge... a ta mi życzy abym sobie kogoś znalazł, ehhh

Gość miecbycnie
napewno wie ze mi sie podoba i ze chcialbym cos wiecej.. ale ona tego nie odwzajemnia

Gość Może miała na myśli siebie?
Może chciała Cię sprowokować do jakiejś rozmowy na ten temat. Przecież mogła mieć na myśli siebie... chciała cię może zdopingować do działania. Bo co ją w innym wypadku obchodzi, czy masz dziewczynę czy też nie?

Może chciała Cię sprowokować do jakiejś rozmowy na ten temat. Przecież mogła mieć na myśli siebie... chciała cię może zdopingować do działania." hahahaha jak to kobieta,pewnie myślała że sie domyślisz że jest na odwrót i że ona za tobą szaleje,ale tylko chciała sobie tak zażartować i zobaczyć jak zareagujesz:) no bo ona zupełnie inaczej mysli niż to co napisała :P

Gość miecbycnie
no taaaa napewno o to chodzilo.. ludzie nie załamujcie mnie :O chyba notoryczne jej odmawianie kiedy jej cos proponuje jasno daje do myslenia, ze napewno nie miala na mysli siebie :O a zyczyc mi to zyczyla bo wie, ze chcialbym miec kogos.. ja nie mialem kobiety od 3lat- to sie zapewne rzuca w oczy :O

Gość kfifihjj
No i bardzo dobrze ci życzy! Tego ci właśnie potrzeba!