Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastepna smutna dziewczyna 35

i co dalej

Polecane posty

Witam. Rzucil mnie, zostawil mnie facet i pomalu dochodze do siebie juz tak nie wyje w poduszke i nie chodze jak polzywa, ale nie wiem co lepsze, bo teraz po tym wszystkim w ogole nie widze swojej szczesliwej przyszlosci... A to dlatego, ze on mial bardzo wiele zalet, pasowal mi idealnie i teraz nawet jak kogos poznam, to napewno bedzie moze mial część tych zalet, a ja w takim układzie cały czas bede teskniła do byłego. Co tu robic w takiej dennej sytuacji. Poznawac kogos, czy zdecydowac sie na samotność, nie wiem. Czy sa mezczyzni, ktorzy bardziej od wychodzenia z kumplami cenia dom, sprzataja, staraja się, nie maja kolegow, ktorzy ich wyciagaja na piwo, nie imprezuja po lokalach, którzy dbaja o kobiete i maja na uwadze swoich rodziców, pracuja, sa zaradni? Są tacy?? Wydaje mi się, ze straciłam wraz z nim swoja szanse na szczeście, teraz to juz bedzie chyba tylko gorzej. Jak myslicie? :(

widze niezłą listę wymagań a co ty jestes w stanie zaoferować ?

To nie sa wymagania, to sa zalety jakie mial mój facet :( i nikt od niego tego nie wymagal, poprostu taki jest. A ja tez potrafie kochac i okazac ta milosc. Bylismy bardzo podobni.

Gość ja też o tym myślałam
mam takiego! jestem 30 latką , On ma 35 lat , poznaliśmy się przypadkiem , oboje po przejściach , do tej pory nie wierzyłam że tacy faceci jeszcze istnieją , do tego inteligentny i przystojny :D kocham nad życie

Gość ja też o tym myślałam
a dlaczego nie jesteście razem? co się stało?

To nie sa wymagania, to sa zalety jakie mial mój facet" A ja widze ze zadałas pytanie ze pytasz ,czy tacy sa ?

Wrocil do byłej dziewczyny z która był dlugo :(

Gość nie popełniaj tego samego błęd
co za idiotka, już wie jaka będzie przyszłość, że będzie porównywać, zastanawia się czy ZDECYDOWAĆ się na samotność czy na szukanie, cholera, wróżka i kreatorka rzeczywistości i przyszłości, jak ty to robisz zdradź sekret :D:D:D, nie wiedziałem że tak wszystko można zaplanować i przewidzieć.

Gość Rutkowski w spódnicy
no właśnie dlaczego nie jesteście razem? skoro miał tyle zalet to chyba nie z jakiegoś wydumanego powodu Cie zostawił? Napisz coś więcej autorko?

No tak fakt, tez zadalam pytanie, bo moze jak sie tacy odezwa mezczyzni, to moze nie bede tak czarno patrzyla na swoja przyszlosc. ja też o tym myślałam - gratuluje Ci i zazdroszcze..

Nastepna smutna dziewczyna 35" możesz śmiało zmienić nick na Następna durna dziewczyna 35 :D

A co w tym dziwnego, ze mysle o przyszlosci, chce na nowo poskladac swoje zycie. Znajde kogos kto nie do konca bedzie tym, kim chcialabym zeby byl, to bede nieszczesliwa, to moze lepiej nie szukac w ogole, bo pewnie juz mi sie nie trafi taki ktoś dla mnie idealny :(

Gość zycie sie toczy dalej
i nie ma co sie oglądac wstecz trza isc do przodu zeby sie nie cofac milego dnia🖐️

masz dylemat pokroju dziecka z przedszkola ;) Szukac faceta czy tez nie szukac faceta :)

Regres ja nie wiem o co Tobie chodzi. Tak toczy sie, tylko co mi przyniesie jesli w ogole cos :( Zalamuje mnie to.

No to wlasnie, szukac czy nie szukac, co mi radzisz madry czlowieku i dorosły hmm?

No to wlasnie, szukac czy nie szukac, co mi radzisz madry czlowieku i dorosły hmm?" jedno podstawowe pytanie do ciebie po co chcesz szukac ?

Żeby byc szczesliwą, to chyba naturalne i oczywiste.

tak, bo nie lubie sama ze wszystkim sobie radzic, chociaz potrafie, chce z druga osoba dzielic swoje radosci i smutki, przytulac sie do niego. Razem z nim realizowac marzenia, niektorych w pojedynke sie nie da. W ogole co to za pytanie.

Gość zxcvmnbv
jeśli będziesz nastawiona na "nie" to na pewno nic dobrego ciebie nie spotka :)

masz dziwne pojęcie szczęścia jesli do tego potrzebujesz obcego człowieka( w twoim przypadku faceta z łapanki) że nie potrafisz sprawić by czuc sie szczęśliwą sama ze sobą ... że nie potrafisz sprawić że szczęście jest w tobie ja ci powiem jak to sie nazywa;) to jest DESPERACJA ,bo rzucił cie facet,bo ci nie wyszło i natychmiast musisz posiadac innego Z takim kobietami faceci sie nie wiążą bo to widać po was że na "gwałtu rety" taka desperatka zrobi wszystko by tylko posiadac "członka'" a pozniej mamy to co mamy ,przedmucha cie koleś i pojdzie sobie do innej a tobie zostaną znowu dylematy w stylu "szukac czy nie szukać faceta" Rada koleżanko: daj sobie ochłonąć i zdaj sie na bieg wydarzeń i przede wszystkim nie traktuj posiadanie faceta jako wyznacznik

Moze z ta chwilowa desperacja teraz masz troche racji, ale to dlatego, ze dopiero sie podnosze i probuje dostrzec cos co mnie postawi na nogi. Zamin poznalam swojego juz teraz ex bylam 5 lat sama i bylam szczesliwa, wiec mi nie mow, jak mnie nie znasz. Nie chce życ sama, chce byc kochana i kochac, chyba ze bede musiala, to trudno :(

moze ktos jeszcze?

zxcvmnbv trudno mi w takiej sytuacji nastawic sie pozytywnie, moze jakbym wiedziala, ze tacy mezczyzni istnieja, ze to nie jest jakis ewenement, to byloby mi łatwiej, optymistyczniej patrzec w przyszlosc ech :(

podajcie jakies przyklady, jak to bylo u Was proszę.

moze jakbym wiedziala, ze tacy mezczyzni istnieja, ze to nie jest jakis ewenement, to byloby mi łatwiej" wiem że nie nie myslisz racjonalnie więc rozumiem twoje zaćmienie umysłu ;) Pytasz czy istnieją tacy mężczyźni? A jak myslisz?Skoro z jednym z nich sie spotykałaś

Myśle, ze istnieja jeden na tysiac, wiecprawdopodobieństwo, ze znow trafie na takiego jest znikome, zeby nie powiedziec zadne.