Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opa opa opa opa proka

jennifer zrób zdjęcie swoich kosmetyków, chciałabym zobaczyć:)

Polecane posty

Kocia Czarownica A od kiedy ktoś będąc bogatym ma obowiązek innym dawać takie sumy, tylko dlatego, że jest bogaty?

Gość sdfefwew
kocia żałosna wywłoko rzebraczko :o:o

Gość fswwwwwwwwwwwwwwwwww
ten kto ejst bogaty nie musi o tym trabic wszedzie...zreszta do bogactwa jej daleko. Nie znacie slowa bogactwo czy jak?

Gość no ja jebe
noxelia jak zwykle piertoli :D

Gość flavour girl
kocia czyli noxa no nieźle się teraz poniżyłaś biedna rencistko

Ja piernicze,odczepcie sien od ludzi i dajcie zyc innym.Co sie tak jej uczepiliscie,dlatego ze ponoc (nie wiem)jest majetna? I co ?zal wam dupska sciska.W Pl kazdy musi byc taki sam,miec tyle samo,wygladac tak samo,i wtedy jest ok?Co ta komuna z ludzi zrobila???!!!

Znamy słowo bogactwo, ale to wy to nie ja piszę że Jennifer jest bogata, tylko tłumacze, że bogaty nie ma obowiązku pomagać każdemu kto będzie o tę pomoc wołał.

Gość buhihihahahahhuhuheheh
diament ciebie pojebalo? skoro daje sie na posmiewisko publiczne to chyab oczekuje komentarzy co njie?? jestes tak niedorobiony/na by tego nie skumac?

hahahaa nie jestem biedna, nawet moj facet mi wczoraj 300 zlotych zostawil ot tak. po prostu bym to przekazala fundacji i kupila zarcie do schroniska dla psiakow i kotkow. ale zaklamana idiotka nawet takiej sumy nie ma wiec trudno...

Dokladnie kazdy jest kowalem swego losu zapamietajcie ludziska.Liczcie na siebie ,a nie sie ponizac i prosic o jakies dary

bogactwo to pojecie wzgledne ja się oceniam za powyżej przecietną;) ale przynajmniej nie zmyślam jak połowa tutaj;).

A zresztą bogacz jak będzie chciał pomagać, sam znajdzie tych którym trzeba pomóc.

wiedzialam, ze plebs dorobi swoja filozofie. niestety z pustakami trzeba ostro zeby cokolwiek zdzialac w imie wyzszych wartosci. jesli nie przeleje kasy to znaczy ze klamie i koniec, jest skonczona na forum tyle 🖐️

kocica kiedyś pisalas ze zyczysz mi smierci dla mojego dziecka i ty myslisz ze ja ci przeleje jakieś pieniądze ? prędzej podaj adres i chętnie cię odwiedzę z obstawą

Gość zxcvsdgdfhgjhjhjhjhjhjkkkkk
Dzeny ty nic nie masz tylko twój sponosr zapamiętaj sobie!

Kocia No właśnie takim krzykaczom jak Ty, najmniej się ma ochotę pomagać i przelewać kasę na konto.

duzo tego masz, tzn pewnie wszystkie tyle macie :P ja sie zadowalam 2ma lakierami + odzywka jednym podkladem, brazerem, rozswietlaczem w kulkach, tuszem do rzes, kredka i paleta cieni no i blyszczykiem Po co Wam tego tyle? zuzyjecie wszystko przed koncem daty waznosci? w zasadzie od otwarcia kosmetyk wazny jest pol roku wiec? :) pytam z ciekawosci

nie tlumacz sie uboga sciero :) wszystko juz wiem i uwazaj co piszesz, bo zajmuje sie ezoteryka o ile wiesz co to jest w ogole. ja chcialam pomuc zwierzakom, one sa tego warte w fundacji wszyscy jestesmy podstepni bo zapatrzone w siebie scierwa nic nie zrobia same.

Gość nie ochłoniesz tak szybko
inglot to tanie gówno jedyne co tam sie nadaje to podkłady rewlona choc duzo lepszy jest chanel perfection lumire biedna jakas ta twoja kosmetyczka spodziewałam sie ze naprawde masz kase a na zdjęciach widze biede z nędzą

Gość Jenny z dupyt s;lonia
czego wy oczekujecie od alski która sie z biedy wyrwała, gdzie ojciec zabraniał ciepłej wody używac, wszyscy się kapali w jednej wannie jeden po drugim i ojciec dodatkowo przelewał potem tą wode do butelek żeby WC spłukiwać :o

Podnosze moja prosbe,odnosnie pielegnacji.Nie tylko do Jenni ALE TAKZE DO innych forumowiczek,ja tez moze zbiore zbiory i pstrykne

dobra dobra nie zazdrościce już tak bo mam z was ubaw;) większy niż wy ze mnie ,dzięki za poprawienie humoru a teraz zmykam do kosmetyczki;) hadia ,lady miłego dnia laseczki

Gość nie ochłoniesz tak szybko
schizofrenicy nie powinni zajmować się ezoteryką bo są od tego jeszcze głupsi , za dużo im się wydaje a nie ma nic gorszego jak komus coś się wydaje, zapamiętaj nox

Lady Love To Twoje kocio na fotkach? :-) Słodziak, ja miałam kiedyś motka, którego znalazłam, na klatce schodowej z potłuczona miednicą, kiedy już udało mi się jego wyleczyć, to wymknął się kiedyś i znalazłam jego w sąsiedniej miejscowości zagryzionego, masakra, tyle się nacierpiał i jeszcze nie pożył sobie. Bo po tym jak wyzdrowiał, to byl prawdziwy rozrabiaka :-)

Gość Jenny z dupyt s;lonia
Jenny ogarnij się i wyrzuc przeterminowane rzeczy bo ci ryja spali i bedziesz wygladac jeszcze gorzej niz teraz :D nawet solara nie pomoże!

Gość zx\zcdszvfdcg
jennifer twego meza co najwyzej mzesz oceniac ponad przecietna, Ty sama nie masz nic, jestes prostytuta meza, ktory ci daje kase za sex

Gość fdbhrfhrthj
powinnas czuc zalosc z wlasnej oosby, kazdy wie kiedy srasz, jakie obwisle cycki masz, jaka to jestes biedna mamusia ktora nie potrafi doslownie nic zrobic