Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opa opa opa opa proka

jennifer zrób zdjęcie swoich kosmetyków, chciałabym zobaczyć:)

Polecane posty

Ale chamstwo sie wylewa na forum!ide na wizaz tam przynajmiej jest jakas kultura.

Tyle, ze ja mam wiedze z najlepszych umyslow, niewazne to nie dla plebsu. LL nie lubie, ale kociaka ma wspanialego. Ja mam cala czarnulke, musze tez ja sfotografowac dzis :)

donkapatke tak, to moja mala przytulanka ;) narazie jest grzeczny, ale powoli zaczyna bawic sie tym czym nie powinien ;) firanki, kable, buty :P

Ja używam kosmetyków Clarinsa, nie wszystkich, ale fluid, róż, cienie do powiek, tonik do twarzy, maskara, i krem. Z Clarinsa jestem zadowolona.Paznokci nie maluję bo nie lubię i nie mam czasu na takie pierdoły.

Lady Love A kwiatków Ci jeszcze nie przewraca? :-) Bo mój to potrafił tak mojej mamie na złość robić, stanął i się patrzał na nią czy widzi i przewracał.Mówię Ci jaja to z nim nieziemskie miałam :-) Teraz mam pieska, z którym tez są jaja ale nie rozwala mi niczego, to już staruszka ale wszyscy myślą że to młody pies jak z nim jestem na spacerku.

nie, kwiatki mam za wysoko ;) a po balkonie boi sie chodzic jeszcze, tzn idzie tam tylko gdy ja jestem za maly jest :) ma niecale 6 tygodni psy tez mam-2 :) ale nie mam z nimi problemu, juz sie przyzwyczaily do gota, najchetniej wylizalyby go od gory w dol :D

ile lat ma Twoj piesek? bo moja sunia z Polski ma 13 czy 14 juz, zeby jej wypadaja a na dworze biega jak oszalala, caly czas chce sie bawic pilka, nie usiedzi w miejscu :D lata za wszystkim co sie rusza, nigdy nie byla chora w ogole nie widac po niej ze juz taka z niej staruszka

Coś około 12- tu lat i tez ma mnóstwo energii po łące jak perszing śmiga.Tak samo w domu jak potrafi ze mną głupieć.A chora była, bo zawsze jak jedziemy z mężem na dłuższe wakacje to ją zostawiamy w hotelu psim,ale raz miała coś w stylu przeziębienia po tym hotelu i musieliśmy jej zastrzyki dawać to znaczy lekarka, bo ja bym się bała, a tak to wszystko ok.

Gość Dziewczyna Ja
ja wam moge pokazac swoja drobna kolekcje ale uprzedzam ze sa to tanie kosmetyki bo nie stac mnie na drogie :)

Gość helenkazbloku
dziewczyna ja no to pokazuj

Gość do diament
naszczekałaś się a nic nie wiesz o sytuacji kafe i jenny wiec nie wydawaj żednych wniosków, tutaj nikt jej nie poniza i nie wysmiewa dlatego ze jest bogata , na głowe upadłaś diament? kurcze jak ja nie lubie ludzi którzy wpierw szczekaja a potem używają mózgu no więć to suczyssko jenny zawitała na kafe najarana blantami[ notabene przy dziecku] sama sie chwaliła i urządziła sobie jazde pt . wy jesteście biednym gównem a ja jenny bogaczką którj kafeteriuszki powinny śmierdzące giry lizać choć nie ma pieniędzy bo nie pracuje wszytko co ma należało do męża przed slubem ona pochodzi z patologicznej biedy czy ktoś taki ma prawo zasmiewać sie z ludzi ze są biedą i plebsem i nikt do pięt jej nie dorasta bo przeciez ona ma teraz pieniądze nieważne kogo wazne ze są , taka suka z tej kurvy !!! a ty diament zastanów sie pomysl bo mam wrażenie ze jestes pokroju tej prostaczki jenny magdy z rogozna pod wsią wągrowiec woj. wielkopolskie

Nie unos sie tak bo ci cisnienie skoczy,nie znam Jenny ale zastanawiam sie z kad ta nienawisc do niej,przypuszczam dlatego ze jest nieco zamozniejsza i dlatego na nia psioczycie.Postanowilam nie zabierac juz wiecej glosu w sprawie Jenny bo zupelnie jej nie znam.Ale mozna swoje komentarze wypowiadac w sposob cywilizowany a nie wulgarny i bezczelne.Czlowieczku z kad pochodzis z psij wujki ze masz takie piekne slownictwo.Ile klas podstawowki skonczyles.Dwie zaloze sie ze gora trzy.

Gość cfknvk
a Ty skad pochodzisz ze tak pieknie piszesz ( Z KAD) BUHAHAHAH i ile Ty klas skonczyles/as

Gość cfknvk
nie brak pytan.. nie bede pisac z analfabetka

Gość do diament
hahahaha idiotko szybko wyszło szydło z worka twojej ''inteligencji'' jak ja lubie gdy pustaki przemawiają śmiesznym głosem