Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniBarbaraSmith

Stare dziady uganiające się za małolatami

Polecane posty

Gość PaniBarbaraSmith

Wszędzie pełno tego paskudztwa podchodzi np. w klubie taki stary pryk 25+ do małolaty i myśli że jest młodo wyglądającym playboyem,już nie mówiąc o tych którzy chcą się wiązać z takimi 16-18 letnimi dziewczynami,duże dzieci co boja się wsiąść odpowiedzialności za swoje życice.Na kafe roi się od tego czegoś, zakłada taki temat "mam 30 lat czy mogę być z 16 latkom" i oczekuje naszego błogosławieństwa.Żałośni są.

Gość PaniBarbaraSmith
* wżąć przepraszam:)

Gość ttttttttrmm
a moze wrnrząć ? :D

Gość ttttttttrmm
wrżnąć*

Gość aaaaaaarwena
co cie boli drogie dziecko? :D

Gość 30latkowie nie pisza
ze chca byc z "16 latkom" trzydziestolatkowie wywodza sie jeszcze ze starego modelu edukacji i potrafia pisac poprawnie, nie to co teraz

Gość bblondynka absolutna
e tam pierdzielisz bo pewnie rowiesnicy wola mlodsze od ciebie:P przyznaj sie no;)

Gość dziwisz sie :P kazdy facet
marzy o malolacie nie kazdego stac na to :) chetna nastolatka im bardziej napalona na kase tym wiecej sie stara a choc nie ma jeszcze doswiadczenia a moze wlasnie dlatego :D jest to niesamowicie przyjemne :P

Gość dama w sukni1993
jezuuu też takich nienawidzę, rano był temat jak jakiś pustak 26letni pisal czy wypada mu podrywac 18 latke :O nienawidze ja i moje kolezanki rowniez jak chlopy w wieku ok 30 lat sie do nas podwalaja niech spieprzają, ja wolę chłopaków w wieku 18 - 22 lata a ma 19 lat, taki 26latek nie mialby szan u mnie :O

Gość posejdonja
jesteście niesprawiedliwi a gdzie jest tolerancja na wolność słowa odczuć i działań człowieka trzeciego tysiąclecia .Przecież to są efekty uboczne zachowań wszystkich ludzi dewiacje marzenia staruchów mających nienaturalne wg.was potrzeby ciała przykre nie trafia się królewicz z upragnionej bajki ale jakby staruch miał by miliony to by wam nie śmierdziały jak znam życie popieprzone przez dewiacje małolat i inszych matron pozdrowienia od sprawiedliwości kosmiczno-społecznej