Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dove dove dove

tetsy DNA na ojcostwo

Polecane posty

Gość dove dove dove

poradzcie mi cos. jestem w ciąży. problem w tym ze nie jestem na 100 proc przekonana czy z chłopakiem, który chce mnie teraz poslubic :O otoz stalo sie tak że przespałam się z wieloletnim kolegą.. Bylismy trzezwi i w sumie oboje tego chcielismy, stosunek byl przerywany a wytrysk poza pochwą. Dwa dni pozniej spotkalam sie z moim eks, od jakiegos czasu nalegal na to spotkanie. Cos tam wypilismy i kutwa stalo sie :O wiem na 100 % ze nie zabezpieczylismy sie w zaden sposob... Teraz on wiedzac o ciazy chce zebysmy wzieli slub bo jest przekonany ze to jego dziecko. Ja niby nadal cos do niego czuje ale chce byc wobec niego uczciwa. Lekarz ginekolog parę razy juz wyznaczyl date porodu taka, ze wynikaloby z niej iz do poczecia doszlo podczas nocy z bylym chlopakiem. Mimo to ja zastanawiam sie nad zrobieniem testów, co myslicie o tym?

Gość Palomaaa
To bardzo uczciwe z Twojej strony. A facetowi powiedz, że możecie porozmawiać o ślubie po porodzie, bo np. chcesz ładnie wyglądać w tym szczególnym dniu, a np. mając 10kg więcej nie będziesz się czuła najpiękniejszą kobietą na świecie

Gość ttttttttrmm
ja pierdole skoro go zdradzilas to po co wychodzilas za niego za maz:O wez daj mu spokuj ladacznico

Gość ttttttttrmm
aa jeszcze za niego nie wyszlas, dobrze dla chlopaka nie zaslugujesz na niego 😠

Gość ttttttttrmm
sorry za bledy

Gość drainn
typowa polska kobieta

Gość dove dove dove
moge sobie byc lajza, ladacznica i bog wie co jeszcze. nie znacie mnie wiec latwo wam oceniac, ale spodziewalam sie tego. a osobie ktora odpisala mi konkretnie dziekuje :) tylko nie moge sie na sto procent zdecydowac bo czuje ze to faktycznie jego, zareczyny na razie odrzucilam ale o tym co sie stalo nie powiedzialam... boje sie ze go zranie :( i moze jakos sprobuje to zrobic hmm... za jego plecami

Gość ttttttttrmm
powiedz prawde i daj mu spokoj, nie musze cie oceniac, dobrze wiesz kim jestes

Gość dove dove dove
bez przesady, nie wrzucaj wszystkich Polek do jednego worka. A ja ze tak wyszlo nie czuje sie z tym dobrze ale z drugiej str nie spalam z pierwszym lepszym, jeden byl moim wieloletnim kolega, w sumie nadal jest, a drugi to byly chlopak, z ktorym zreszta wczesniej ostatni raz przed tamtym spalam, a to bylo ponad 1,5 roku temu bo wtedy sie rozstalismy i pozniej juz nie mialam nikogo. Ale piszcie co tam chcecie, lotto mi to :) tylko te Polki sie moga obrazic ;) :D

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuo
ile masz lat, ile rogacz, a ile byly?

Gość dove dove dove
no sorki nie ja latalam za nim tyle czasu, nawet przez te 1,5 roku po rozstaniu. jesli sie okaze ze dziecko jest jego a tak pewnie bedzie to calkiem mozliwe ze dam nam szanse. I wcale sie nie uwazam za taka jaka ty mnie okreslilas/es :) takze luz

Gość dove dove dove
rogacz? przeciez ja z bylym (podkreslam!) nie bylam w tym czasie kjiedy spedzilam noc z tamtym. ja mam 22, byly 31 a kolega 24

Gość ttttttttrmm
i co tak po prostu zostawisz swojego obecnego faceta? ile jestescie razem.. skoro jestes przekonana ze to nie jego to po co z nim jestes?

Gość ttttttttrmm
Ej wiesz co chyba cie nie rozumiem, Masz chlopaka zdradzilas go najpierw z jakims kumplem, a potem z bylym? tak

Gość dove dove dove
i co tak po prostu zostawisz swojego obecnego faceta? ile jestescie razem.. skoro jestes przekonana ze to nie jego to po co z nim jestes? wszystko nie tak. juz ci wytlumacze :D mialam chlopaka, zostawilam go ponad 1,5 roku temu. kochalam go, ale byl nieodpowiedzialny mimo ze tyle lat starszy ode mnie. on nadal probowal walczyc ale jakos nie widzialam sensu. przez caly ten czas oboje bylismy singlami. wtedy wlasnie spedzilam noc z kolega- wiem ze nie bylo to moze madre ale troche mi juz zaczynalo kogos brakowac. po dwoch dniach spotkalam sie z tym bylym chlopakiem. no i dalej juz wiesz...

Gość ttttttttrmm
heh :) wiesz cofam te dziffki i inne ladacznice ;) myslalam ze zdradzials swojego partnera.. ok ja ci nic nie doradze w tym temacie, moze po narodzinach zrob potajemnie testy dna? powiedz mi tylko co zrobisz jak sie okaze ze to dizecko tamtego kolegi.. ?

Gość dove dove dove
spoko :) wlasnie mysle zrobic to potajemnie, jesli sie okaze ze to naprawde jego to chce mu oszczedzic prawdy... a jesli sie okaze ze nie jest jego to po prostu mu powiem, a co zrobi to juz jego decyzja :) tylko mam nadzieje ze jest eksa, bo widze jak mu zalezy i mi tez na nowo zaczelo a z ta odpowiedzialnoscia troche sie zmienilo, chyba pod wplywem tego ze czeka go ewentualnie rola ojca.. poza tym data porodu sie zgadza, wiec oby bylo ok :) heh tak czy siak maluszka kocham juz teraz nad zycie :)

Gość ttttttttrmm
a który mies ciazy?

"troche mi juz zaczynalo kogos brakowac". Kiedy zaczynało Ci kogoś brakować zanim poznałaś przyszłego męża czy jak już go znałaś?

Gość dove dove dove
juz go znalam ale nie bylismy wtedy juz od 1,5 roku ponad ze soba. poza tym to nie jest moj "przyszly maz" ani tez maz 4 mies

Gość dove dove dove
hmm może jeszcze ktoś się wypowie?

Gość upupupupupppp
up