Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emi30

gdzie nad morze?

Polecane posty

szukam ciekawego miejsca nad polskim morzem.Wypoczynek z dwójką dzieci 11 i 3 lata,jakieś godne polecenia kwatery

Gość Karinarese
w Chałupach, tam jest plaża golasów a Ty jesteś naturystką

całą czwórką chodzimy w strojach kąpielowych

Gość Karinarese
ale na 100 % lubisz oglądać facetow golasow

Gość Palomaaa
Władysławowo. Jak na wakacje z dziećmi idealne.

u bożenki -- wezwijcie lekarza byłaś osobiście? szukam czystego miejsca ,bo raz byłam w okropnie brudnym i nigdy więcej,chcę wypocząć a nie rozgladać sie czy robale biegają..

Gość Allegrowa i się znam
Polecam Karwię, ale nie wiem, czy nie jest za późno na organizowanie noclegów i cały ten pas - Władysławowo własnie i Jastrzębią Górę. Po drodze jest jeszcze mało komercyjne Ostrowo i coś z latarnią ale nie pamiętam :)

Gość Palomaaa
Musisz jeszcze powiedzieć jakie ceny Cię interesują. Czy w pokoju ma być łazienka. A moze wolisz domek. Czy ma być TV, dostęp do internetu, dostęp do kuchni, a może aneks w pokoju? Czy wolicie 1 pokój, czy apartament 2 pokojowy? Ma być miejsce parkingowe?

Wladyslawowo jest super, fakt duzo ludzi na plazy ale za to mnostwo atrakcji dla dzieciakow :)

Dźwirzyno. Blisko Kołobrzegu i jak pada jak znalazł :)

cena przystępna ,pokój z łazienką oczywiscie ,domek może być bo ze znajomymi jedzioemy,internet nie koniecznie,parking tak bardziej chodzi mi o atrakcyjną turystycznie miejscowość,z możliwoscią robienia coś innego oprócz opalania i kapieli

Gość Palomaaa
A może tradycyjnie Trójmiasto? Na pewno nie nudzilibyście się

Emi 30!! Jeśli mogę polecić! To taniej będzie polecieć do ciepłych krajów np Egipt!! Pogoda pewna i czyste morze baseny i inne wygody. Nad naszym morzem trzeba liczyć 100zł od osoby nocleg z wyżywieniem!! czyli 4000zł za tydzień licząc dojzd. Do Egiptu moża już lecieć od 800zzł od osoby do 1200

No i tym samym przychylam się do powyższej opinii - my też co roku jeździliśmy nad Polskie morze z sentymenty głównie, ale w zeszłym roku jak przekalkulowaliśmy za i przeciw po takich wakacjach doszlismy do tego samego wniosku: Last minute i nie martwię się o pogodę :D

polskie, holender, polskie :-0

Gość kuki123
ja wybrałam morze śródziemne pogoda gwarantowana i nie drogo:)

Gość adelina12345
polecam Jaroslawiec-piekne plaze, cudne klify, morze, lasy, jeziora. i do tego mase imprez cale lato-np. kabareton, bursztynowa miss polski

Gość fjmdfjkvjfvdjf
Rzeczywiscie Wladyslawowo jest super pod wzgledem atrakcji dla dzieci i....gofrow:) Ale tylko w czerwcu! Odradzam w lipcu i sierpniu. Korki takie ze nigdzie nie dojedziesz i ludz na ludziu. Zero odpoczynku tylko denerwowanie sie w tlumie

Gość cUMa
zapraszamy do spokojnego, zielonego centrum Władysławowa: www.lieder.letnik.pl

Gość tatiankaaa
szczerze mogę polecić Kołobrzeg... piękna malownicza plaża, dużo atrakcji i rozrywek. Dodatkowo jest to miasto, gdzie zawsze dużo się dzieje

Gość e-w-k-a
szczerze mogę polecić Kołobrzeg... piękna malownicza plaża, dużo atrakcji i rozrywek. Dodatkowo jest to miasto, gdzie zawsze dużo się dzieje. A jeżeli ktoś szuka noclegu polecam portal www.e-wczasy.pl/kolobrzeg - szeroko rozwinięta baza noclegowa naprawdę godna polecenia

Gość gość
Ja polecam Łebę oraz Kołobrzeg, to dwie bardzo fajne miejscowości. A dodatkowo, jeżeli ktoś jest wędkarzem, to może sobie zamówić rejs na ryby, np. http://www.kolobrzeg-wedkarstwo.pl/ , bardzo fajne rozwiązanie.

Gość gość
Ja polecam Łebę oraz Kołobrzeg, to dwie bardzo fajne miejscowości. A dodatkowo, jeżeli ktoś jest wędkarzem, to może sobie zamówić rejs na ryby, np. http://www.kolobrzeg-wedkarstwo.pl/ , bardzo fajne rozwiązanie.