Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to proste jak drut

Kto slucha Rihanny???

Polecane posty

Gość to proste jak drut

ludzie zrozumcie wreszcie, że ona nie jest żadną gwiazdą, tylko zwyczajną przedstawicielką MARGINESU SPOŁECZNEGO, która uosabia niemal wszystkie jego elementy ostre puszczalstwo, chlanie, ćpanie, latanie za damskimi bokserami, różniącą się od reszty marginesu jedynie ilością mamony i wskaźnikami popularności. Tylko mało kto zauważa, jakim ona jest zerem na bakier z wszelkimi zasadami, bo światowa promocja jej osoby mydli oczy i sprawia, że jej niski poziom jako człowieka, kobiety i piosenkarki nie jest tak rażący i zauważalny. Po prostu wyciągnięto z barbadoskich slumsów i wypromowano wywłokę bez osobowości, mało rozgarniętą i niezbyt inteligentną, która wykonuje rozkazy menadżerów i wytwórni jak zombie, jak robot. Zwykły produkt bez charyzmy, talentu i uroku, jakimi wielcy mogli, mogą i będą mogli po śmierci się pochwalić. Nikomu nieznana Rihanna byłaby dla was jedną z wielu blachar, dziwek i idiotek, którym nic już nie pomoże. Znana Rihanna jest podziwiana, bo stoją za nią wielkie pieniądze i udany marketing, tak łatwo oślepić ludzi, tak powierzchownie oni myślą. To, że jest tak sławna świadczy jedynie o niskich wymaganiach mas, krótkowzroczności i że pieniądze potrafią przesłonić człowiekowi wszystko. A coraz więcej ludzi tylko na pieniądze leci.

Gość slonika12
ale na imprezie mozna potanczyc do jej piosenek ;)

Ale mozna tez potanczyc do innych, 100 razy lepszych i bardziej wartosciowych piosenek. A to gowno Ruhanna to faktycznie scierwo jakich malo. Wiec zgadzam sie z autorem tego watku definitywnie.

Gość mama_madzi
Mnie najbardziej się podobała jak pokazała ryja po tym jak ją potraktował jej bojfrend. Morda posiniaczona a ona zakochana i ufna że tak więcej nie będzie. He he he.

Gość kasiafanka
przepraszam bardzo. Nie powinno się ani jej obrażać ani jej muzyki. Robicie to tylko po to, żeby co, żeby samemu się lepiej poczuć? To, co kto lubi jest pojęciem względnym. Możecie dalej Ją tak obrażać, ale to świadczy tylko o Waszej niskiej inteligencji lub braku dowartościowania siebie. Jeśli jesteście fanami np.: grubSona.( ja nie.) Mam go obrażać, przezywać? Nie? No właśnie. NIkt sobie tego nie życzy. Być może piszę ten komentarz na marne i wielu z Was nie jest w stanie tego pojąć i zrozumieć, ale, no coż, trudno. ja jako fanka Rihanny stanęłam w jej obronie. I w obronie wszystkich fanów tej (wg mnie) Najlepszej wokalistki. Dzięki za przeczytanie. P.S.: http://www.youtube.com/watch?v=Iv2erHfuWsA http://www.youtube.com/watch?v=ukhAK1F4rl0 I powiedzieć, że nie umie śpiewać ;/

Gość da....
bo wy jej nie lubicie to ja też nie jej nie lubić ???? popieram kasiafanka kazdy ma prawo lubić kogo sie chce nawet jak dla was ona jest nikim a tak na marginesie to ona jest spoko wiele mniejszych gwiazd ma gdzies rodzine czy fanów a ona nie

Gość Ririśś
Przepraszam ale to dla mnie nie ma sensu . Jeśli ktoś jej nie lubi to po co w ogóle się wypowiada na jej temat w internecie .? Możecie komentarze zatrzymać dla siebie , a nie ją obrażać wraz z jej muzyką . Sami pewnie nie jesteście lepsi .. przynajmniej Ona jest utalentowana i osiągnęła coś w życiu . Rihanna wcale się nie ugania za damskimi bogserami , skąd mogła wiedzieć , że ją pobije .? . - Ona go kocha .. nie wiem czy wy wiecie co to znaczy kochać jeśli tak myślicie . Nie mówcie tak na nią bo to nie jest prawda Wy po prostu jej zazdrościcie wyglądu i talentu . Co byście czuli jakby wszyscy w internecie pisali bzdury o waszych idolach .? - zastanówcie się . Robyn jest wspaniałą osobą .. i może robić co chce bo to jej życie każdy popełnia błędy .. więc jej nic nie wytykajcie . Bo pogadamy inaczej . Ja kocham ją i się tego nie wstydzę mogłabym to ogłosić całemu światu bo Ona jest moją idolką i zawsze będę z nią . !! Jesteście okrutni //

Slamsy. Margines powiadacie?? Nie wiem Czy wiecie ale wlasnie w takich srodowiskach rodzi sie prawdziwa muzyka z prawdziwych emocji... oczywiscie nie przypuszczam zeby wiekszosc negatywnie nastawionych probowala poczytac o czym ona w ogole pisze?? Pewno nie... Generalnie slucham zupelnie innej muzyki, nie interasuje mnie pop Czy jak to sie nazywa... Ale Rhianna Ma charakterek...

Zgadzam się w 100% z autorką. Ludzie słuchający tej dziwki to ludzie pozbawieni gustu muzycznego, ale o gustach się podbono nie dyskutuje, więc nie ma o czym mówić. Mam jedynie nadzieję, że kiedyś odkryjecie, że na świecie jest milion razy wartościowsza muzyka..

Gość ffffff
ja też lubie

Słucham Rhianny na imprezach i dobrze się bawię do jej piosenek. Mam gdzieś kim ona jest, kto wymyśla jej teksty i czy mają jakieś przesłanie czy nie. Nie przeszkadza mi to w chodzeniu na koncerty muzyki poważnej i słuchaniu Toola. Nie uważam, że mam spaczony gust muzyczny przez to, że wpadają mi do ucha jej piosenki.

Ja jej słucham i ma przeee zajefajne piosenki , Ci którzy jej nie akceptują po co w ogóle się udzielają , tu padło pytanie kto słucha Rihanny a nie czy ktoś ją lubi , nie każdy sobie życzy żeby ktoś go hejtował , ona ma w sobie to coś czego nie którzy nie widzą . Jej muzyka to coś więcej , potrafi rozbawić i rozkręcić każdego fana , owszem jest jaka jest , ale moim zdaniem jest najwybitniejszą wokalistką jaką znam i mimo to że jest zboczona nic do niej nie mam bo sama taka jestem , jest prze śliczna i ma zarąbisty głos . Pozdro dla tych którzy się udzielają a nic o niej nie wiedzą o,O