Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

znaczenie snuw. powiem co znaczy twuj sen

Polecane posty

witam. od dawna zajmuje sie seennikologiko. w zwionzku z tym udziele wam porad. opiszcie swuj sen a ja wam go z interweniuje.

no moji drodzy dzisiej za darmochie

Gość harperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a kiedy było za kasę?

jesli snil ci sie zajonc gwalconcy kure znaczy to oznacza twojo nie wyrzytosc seksulalno, pragniesz nowych zwionskof, i marzysz zeby we parku dopad cie zboczeniec jak chrobry boleslaw

Bywalo, ze bylo, dzisiej okazja, tzeba kozystac. Daj znaczenie snu.

napisalabym Ci ale se jaja robisz :D a sen mialam dzis mega popierdolony :D chcesz wiedziec?

Dawaj muw, mam durzo mocy, czoje, ze soie cos wydazy we twym rzyciu.

Hej damolko, jaki sen? Mam energie.

Snilo mi się,że grałaś w reklamie papieru do yyy,,,yy do d..pupy:-D Az tu nagle zjawiła się fiel 2 i sie tym papierem zabalsamowała i mieszkałyście w piramidzie z kleopatro o imieniu Mosambia:-Potem wzięlaś do reki tony tego papieru i zabiłaś fielke 2:-( Wiecej snu nie pamietam🖐️

hey Damo 🌼 no wiec snilo mi sie ze snie na jawie ;) lezalam w lozku, spalam, uslyszalam dziwne dzwieki, tak jakby ktos byl u mnie w domu - nie mylilam sie do mojego lozka przyszla kobieta - kobieta duch, wystraszylam sie - rozmawiala ze mna, zaproponowala seks!! :O:O wyszlam z lozka, chcialam wlaczyc swiatlo ale nic mi to nie dalo, poszlam w strone schodow i podeszla do mnie moja ciocia :O:O zdemolowala mi cale mieszkanie, gdy poszlam do gory i na balkon, widzialam moje 2 psy ktore wygladaly na pobite, w ogrodku byly jeszcze inne 2 psiaki ktore mialy w paszczy duzy kawal miesa, probowalam je wygonic, zawolalam swoje psy, jeden mial caly bok objedzony, drugi tez dobrze nie wygladal, poszlam szukac moich kotow - te byly ukryte ale wygladaly dobrze, wyszlam z domu z psami, powiedzialam ciotce ze wychodze ale zaraz wroce na co ona ze dla mnie juz tu nie ma miejsca Zadzwonilam do znajomej, poszlam z nia szukac jakiegos noclegu, zatrzymalismy sie w jakims pensjonacie, nie moglam dodzwonic sie do mojego M, zadzwonilam wiec do swojego dziadka z Polski, on mi powiedzial ze mam z tym isc na policje, ze wiedzial ze moja ciotka narobi cos niedobrego wyszlismy z pokoju, nie potrafilam zamknac drzwi, prowadzilam na smyczy te moje 2 biedne psy. Szlam w kierunku swojego mieszkania, Ciotka nie chciala mnie do niego wpuscic, jakims cudem udalo mi sie tam wejsc, wyrzucilam ja za drzwi, ale ona nie dawala za wygrana, byl obok niej jeszcze jakis mezczyzna, ktory podpalal mi drzwi z zewnatrz, ona-moja ciotka, miala jakas demoniczna sile.. rece tego faceta przechodzily przez moje drzwi, podpalalam mu je, plonely niebieskim ogniem, probowalam zablokawac drzwi jakims drewnem, moja komorka miala jedna kreske, dzwonilam do mojego M, blagalam o pomoc, wtedy ktos strzelal we mnie i nagle za mna pojawili sie jacys dziwni latajacy ludzie ktorzy mnie uratowali

Damolko papier dlogosc twojego rzycia, jest niczym linie popielate na dloni, wszystko zalerzy terz od rodzaju papieru, jezeli byl dlogi I mocny oznacza, ze masz w jamie brzosznej tasiemca, jerzeli byl krutki I cienki to znaczy, ze wylysiejesz, a jerzeli byl to zwykly szary papier to czeka cie remat, bo taki papier oznacza papier scierny.

Lady Love po piersze po twoim snie stwierdzam ( bez urazy oczywisciel) ze masz zaburzenia zwojuw muzgowych I zalecam udac sie do psychiatry. psy we snie oznaczajo potomstow, im wiencej psuw tym wiencej dzieci, a im bardziej chor pies tym dziecko grobsze. Snily ci sie plomienie, to oznacza twojo seksoalnosc, we snie bylas goronca, a w zeczywistosci jestes zimna jak lud na patyku, kturego nikt nie chce lizac. ciotka I nie znany menzczyzna oznacza romans z menzem ciotki, dlatego ona chce cie zabic, dlatego zanim sie poroszysz to sie trzy razy zastanuw. kot to choroba, wuj zarazi cie grzybico pochwy.

Lady Love po piersze po twoim snie stwierdzam ( bez urazy oczywisciel) ze masz zaburzenia zwojuw muzgowych I zalecam udac sie do psychiatry. psy we snie oznaczajo potomstow, im wiencej psuw tym wiencej dzieci, a im bardziej chor pies tym dziecko grobsze. Snily ci sie plomienie, to oznacza twojo seksoalnosc, we snie bylas goronca, a w zeczywistosci jestes zimna jak lud na patyku, kturego nikt nie chce lizac. ciotka I nie znany menzczyzna oznacza romans z menzem ciotki, dlatego ona chce cie zabic, dlatego zanim sie poroszysz to sie trzy razy zastanuw. kot to choroba, wuj zarazi cie grzybico pochwy.

Gość harperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
to wy się znacie na żywo?supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Gość buhahahahd
snów. twój * idiotko

a co z tymi latajacymi ludzikami ktorzy mi zycie uratowali? no i z tymi strzalami w moja strone? bawi sie dalej :D ja chce wiecej :D

To nie so pomysly, to jest specjalna moc I rzeczywistosc. Sama zobaczysz co sie niedlogo wydazy. kto nastempny? Czypko bo mi energia leci nosem, szybko.

Daltonistom podzienkujemy za poprawy, a reszte zapraszamy. lady- latajonce lodziki oznaczajo wszy lonowe. Od grzybicy ci sie wylengno. A strzaly oznaczaja ze popadniesz w tarapaty I bendziesz narkomanko.

Dalej dalej dalej, inspektor gadzet

hehe to fajnie :) ale mi sie prawie codzienni sni ze ktos we mnie strzela, albo mnie goni i chce zabic :(:( chyba bede zamordowana

Nie ma tak dobze, poprostu wyrzyj sie seksoalnie I bendzie po wszystkim.

Taka cisza zle na nas wyplywa. Jakby buk mak zasial. Prosze o sny, bo trace energjie

Korcze no lodzie co z wami, nie chceccie wiedziec co sie u was wydazy? Piekne, mlode i bogate- i inteligetne.

Okiej, powiem wam znaczenie mojego snu: snilo mi sie, ze tesciowa (psychopatka) mieszkala z nami I pewnego dnia jak wychodzilismy z domu ona zlapala mie zza renke I powiedziala choccie do mie, mam imieniny. Byla odstrojona we spudnice I we koszule z kolnierzem (normalnie nosi dresy z Lidla). Ja sie na nio spojrzalam I jej odpowiedzialam: nie ma mowy.

Tesciowa- oznacza same klopoty, finansowe, materialistyczne, matrymonialne, no wszystkie mozliwie znane klopoty. Nie morzna tego uniknac. Ulga pzyjdzie jak tesciowa zniknie z mojego rzycia I jak monz wykasuje do niej numer. tera mam taki plan, napisz e do niego, zeby matka zapisala go do psychiatry, ale nie do tego u kturego ona sie leczy, bo ten nic nie pomaga. Mysliscie, ze sie obrazi za taki tekst? Chce im sprawic pzykrosc.