Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkmekmol

nienawidze siebie od zawsze a mam juz 28 lat

Polecane posty

Gość lkmekmol

bylam u psychologa puki chodzilam na terapie bylo ok przestalam chodzic wszystko wraca ze zdwojona sila;/

Gość lkmekmol
kompletnie na niczym mi nie zalezy czuje do siebie niechec nie mam ochoty nic dla siebie robic jestem dla siebie wrogiem

Gość lkmekmol
nikt nie rozumie mnie?

Gość terapia to ty sama
Po co chodziłaś na terapie ? Terapie samemu trza se robić,a nie słuchać debilnych kanawałów też mam różne schizy i w życiu nie pójdę na żadna terapie i nie wezme żadnych psychotropów,bo potem se rady nie idzie dac, zyje kilkanascie lat z nerwica i zyje nie daje sie atakom mam gdzies isc i pojechac to ide i jade sa jazdy,prawie zawał ale ide i hoooj niedługo jade w góry na 4 dni a latem jade do niemiec do pracy droga bedzie ciezka bo mam lęki w czasie jazdy ale musze dzialac i nie dac sie głupim pojebanym myslom najlepiej zostawic wszystko i sie połozyć na wyro a zycie niech przecieka przez palce NIE DAWAJ SIE !!!

Gość lkmekmol
nie wiem jestem kiepskim czlowiekiem slabego zdrowia ciezarem dla siebie i innych jest powiedzenie-kobieta ma tyle lat na ile sie czuje-to ja mam 90;/

Gość aaaaaaaaaaaaaaawedcf
mam identycznie, nienawidze siebie, ejstem daremna, paskudna, nic nie warta, niedojda, chora psychicznie (nerwica i depresja)

Gość lkmekmol
pracuje w biurze faceta nie mam

Gość lkmekmol
ja uzywam wobec siebie slow-nieudana, kiepska,wybrakowana;/ bo taka jestem

Brakuje ci przede wszytskim pasji i glebszego zajecia niz patrzenie na czubek wlasnego nosa. Zajmij sie wolontariatem, zrob cos pozytecznegoi, przestan tylko o sobie myslec to ci sie poprawi. Albo znajdz ciekawa pasje, pracuj nad wlasna dusza, rozwijaj sie a nie tylko zmieniaj sukienki...

Gość lkmekmol
szczerze? to mam ochote przespac zycie;( wracam z pracy zjem cos i ide spac spie po 14-16 godzin na dobe byle spac jesli nie moge usnac biore tabletki nasenne zeby juz nie myslec i nic nie czuc chce przespac reszte zycia

Gość lkmekmol
uwaga bylam wolontariuszem przez 2 lata!! nie krecilo mnie toi zrezygnwalam

to przygarnij zwierzaka albo znajdz sobie faceta, to tez pomaga :D ja tez nie raz chcialabym spac i spac, ale wtedy ktorys z pupili mi wskakuje na lozko i nie ma spania :D

Gość lkmekmol
znajdz sobie faceta hah nox dobrze wiesz ze o fajnego porzadnego mezczyzne jest tak ciezko jak o prace za 5 tysiecy byle czego nie chce-jeszcze by mnie dobil

Tak, trudno jest znelezc ale warto szukac. Kiedy szukalam to bylam caly czas zajeta, pisalam i biegalam na spotkania dzieki czemu mam paru znajoimych z tego okresu az w koncu mam tez faceta. Zycie to cierpienie i nie me sensu, dlatego trzeba znalezc zloty srodek dla siebie.

Gość lkmekmol
nie umiem wymazac tych cholernych mysli w mojej glowie-ze jestem beznadziejna, nic nie warta,ze nic z siebie nie daje, ze jestem nieprzydatna, do bani i ze najlepiej zebym zamknela morde i spala;/ no tak caly czas mysle, probowalam myslec pozytywnie ale to dla mnie takie nieprawdziwe ze moj mozg sie nie zgadza wczoraj sobie powtarzalam wieczorem za rada jakiejs tam psycholog ze jestem ok, ze jestem duzo warta itp-a w mojej glowie mysli ze to gowno prawda, KLAMSTWO, ze jestem nikim, scierwem itp

Gość lkmekmol
sama od 4 lat

Gość lkmekmol
hobby nie mam wszystko mnie nudzi w niczym nie widze sensu jak mowilam duzo czasu przezypiam katuje moze siebie ale ja szczerze wierze w te slowa;/ a mile rzeczy o mnie wydaja mi sie strasznym,smiesznym klamstwem

Gość ....mimmmmi...
wiem co czujesz..faceta mam i kupe znajomych ale to mi nie pomaga jestem bardzo chorowita osoba i przez to czuje sie inna,gorsza...do bani...

Gość ....mimmmmi...
jestem szczesliwa gdy moge isc spac z moim pieskiem tylko wtedy czuje sie bezpieczna i nie mam tych ''schizow'' :( rozumiem ciebie to straszna meczarnia

Gość lkmekmol
ja wiem ze wegetacja skonczyc ze soba nie skoncze to nie dla mnie dlatego spie;( mam slabe zdrowie kilka operacji na karku, kilka mnie czeka moze z ktorejs sie juz nie wybudze

Gość ....mimmmmi...
ja tez spie z tego powodu a skonczyc ze soba nie moge bo nie chce zranic rodzicow ktorych kocham,ale jestem nieszczesliwa,mecze sie

Gość lkmekmol
co mi jest? czemu jestes taka destrukcyjna

Gość ....mimmmmi...
masz tak jak ja depresje,jak sie leczylam bylo ok ale juz mnie nie stac na tak drogie leki aler roznica byla ogromna

Gość ml;lm;
up