Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MorenaMorena

JAK SIĘ CZULIŚCIE ZACZYNAJĄC PRACOWAĆ????

Polecane posty

Gość MorenaMorena

Kochani, parę miesięcy temu wyjechalam za granicę, żeby sobie zrobić przerwę na studiach...Szukam pracy, jako barmanka, kelnerka. I mam do Was pytanie takie: jakie były Wasze początki w Waszej pracy??? (obojętnie jaka, chodzi bardziej o stosunek do pracy). Baliście się? Czuliście, że nie dacie rady?? Ja czuje się fatalnie, boje się, że do niczego się nie nadaje, że jestem jakaś głupia, nie będę umiała nic zrobić...Pracowałam pare dni za barem, ludzie byli bardzo zadowoleni, mówili mi, że sobie dobrze radzę, że widać, że chce to dobrze robić...Natomiast szef (Pakistanczyk) ciągle mnie krytykował i obrazal (Jesteś głupia czy co?, Dlaczego tego nie wiesz? itp). Np. pytałam go o coś, żeby się upewnić bo chciałam to zrobic dobrze, a on do mnie: DLACZEGO JESZCZE TEGO NIE WIESZ??? W POLSCE TEGO NIE MACIE?? GŁUPIA JESTEŚ? I pełno takich komentarzy, a ja po prostu chciałam WIEDZIEĆ. Chyba kazdy się kiedyś UCZYŁ, prawda? Może ja po prostu nie wierzę w siebie?? NIe wierzę, że jestem w stanie sobie poradzic, nauczyć się! NAPISZCIE PROSZĘ JAK TO U WAS JEST/BYŁO... Potrzebuję wsparcia ehh :( :(

Gość MorenaMorena
Dłubać czerwone? o.O

Gość MorenaMorena
up up up up up Ludziska no odezwijcie się, każdy chyba kiedyś zaczynał, prawda? Dajcie trochę wsparcia :(

Gość MorenaMorena
up up up

Gość asasa sasa
nieciekawie

Gość MorenaMorena
W ogole ci Pakistanczycy mnie tak wkurwiają, że szkoda gadać...Jak znajdę inną pracę to się im na oczy więcej nie pokażę. Zdzierają kasę, że ja pier... :/ I ani słowa o zapłacie! Przepracowałam 10h, zapierdol non stop, dźwiganie, bieganie i pytam go, kiedy dostanę pieniądze...A on taka mina, jakby nie wiedział o co mi chodzi. To są nieuczciwi ludzie, przestrzegam wszystkich przed pakowaniem się w pakistaństkie środowisko..Ci ludzie mają skrzywioną mentalność. :/

Gość MorenaMorena
Na dodatek szukają sobie głupich lasek: w każdym innym miejscu, w którym byłam dostawałam info na początku: ile za godzinę, ile będę pracować. A ci biorą dziewczyny niby na "dzień próbny" i dzięki temu codziennie mają nową pracownicę,która przerobi parę godzin i nie dostanie kasy. Wg prawa to karalne, za KAŻDĄ godzinę pracy należy się zapłata...