Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbdcx

depilacja kremem

Polecane posty

Gość nbdcx

dziewczyny czy wy tez macie problem z depilacja kremem? (mam na mysli bikini). trzymalam i zgodnie z instrukcja (5 minut) i 15 minut i polowa wlosow sie usuwa, reszta zostaje... jakos niebardzo to u mnie dziala. jak u was? moze cos robie zle?

Gość to proste i banalne
Jesli masz tanszy krem(ponizej 100zl) to oczywiscie,ze musisz trzymac dluzej. Jesli usuwasz zarost na bikini, on odrasta, jest twardszy,krociutki, a wiec nie jest taki prosty do usuwania. Ja rowniez posiadam krem i trzymam 25-30min. Zawsze pieknie pospala wloski, i dobrze odchodzą,i nie trzeba się męczyć. Jest to delikatny krem,zatem jego dzialanie jest delikatniejsze

Gość nbdcx
mam krem taki za 7 zl :D ale w intrukcji na[pisano ze 5 minut :) hmmm... ale smarujesz sie tam kremem i co robisz przez te pol godz? przeciez to ani usiasc ani nic..

Gość lindsey a.
na moim napisane jest - 3 minuty, do 5. trzymam 10 i czasami jest za krótko, bo nie schodzą :P używam do pach.

Gość huhgfhrivp
ja tez tak sie depiluje... ja radze trzymac normalnie maksymalnie do 7 minut. Mi te polowa wlosow zostaje ale to trzeba wtedy troche po tej skórze "poskrobać" tym czymś co usuwamy te wlosy, taze z włosem i pod włos trzeba jezdzić. no troche zostanie ale to wtedy pod prysznicem bierze się je i normalnie wyrywa palcami - same odchodzą.

Gość lindsey a.
pozrywaly się w polowie - co teraz? :classic_cool:

Gość nbdcx
o tym wyrywaniuu nie pomyslalam, sprawdze ;D