Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milo.s

Uzaleznilam sie od faceta:(

Polecane posty

Gość milo.s

Jestem z nim ponad 2 lata.To byly narkoman i alkoholik.Wiem ze powinnam z nim zerwac bo ciagle pije i mnie poniza.jednak nie umiem tego zakonczyc bo w lozku to cudowny facet,nigdy z nikim nie bylo mi tak dobrze.jak z tym skonczyc,ten zwiazek mnie zabija:(

Gość milo.s
czy ktos moze mi cos poradzic?

Gość milo.s
super rada,dzieki:(

Gość milo.s
czy jest tu ktos normalny?bo jak widze romantyk za bardzo nie jest

Gość HEEEJJ
mogę pogadac z Tobą o tym

Gość milo.s
sam jestes patologia chlopie.jezeli nie umiesz nic poradzic na ten temat to po cholere sie odzywasz?

Gość milo.s
heeej,mozesz cos na ten temat?

Gość HEEEJJ
a on nadal pije i ćpa?

Gość milo.s
kiedys cpal ale z tego wyszedl.teraz tylko pije,i to bardzo duzo:(

Gość xxxxxxxdxxxxxxxxxxxxftxxxxxxxx
Skończ. Po prostu skończ. Chyba, że uważasz, że dobry seks jest warty zmarnowanego życia - wtedy bless you. 1. Powiedz mu, że to koniec (opcjonalnie) 2. Wyprowadź się/wyrzuć go - a jeśli nie mieszkacie razem to zmień otoczenie. 3. Zajmij się czymkolwiek. Pamiętaj o wszystkich świństwach, które zrobił. 4. Po paru tygodniach/miesiącach/latach zacznij normalne życie. Za parę lat, kiedy się zestarzejesz (a przy takim typie kobietom zdarza się "zestarzeć" zdrowo przed 30-tką) nikt nie będzie Ci współczuł, nikt Cię nie zrozumie, nie wesprze ani nie zechce. Obudzisz się z ręką w nocniku - używanym nocniku. Tego chcesz?

Gość milo.s
nie synku,nie ejstem tepa cipa jak piszesz.co ty mozesz wiedziec o milosci co?

Przejście z jednego nałogu w drugi to nie "wyjście z nałogu".

Gość HEEEJJ
wiesz co szczerze jak miał by ktos ocenić to z boku to dal by ci radę abyś odeszła od takiego faceta. Tego kwiatu jest pół światu, a ty chyba nie chcesz zmarnować sobie zycia przez kogos takiego. Zreszto nie tylko na sexie opiera się życie pomyśl ile moze to przynieść w przyszłości złego, jest jednak wyjście z tej sytuacji, niech się podda leczeniu i skończy z nałogiem. Miałam wielu znajomych którzy mimo czasu konczyli xle właśnie przez alkohol i kłótnie

Gość milo.s
tak,masz racje:(sama wiem ze powinnam odejsc,zerwac calkowicie jednak to nie jest latwe.:(dlatego prosilam o rady jak to zrobic.

Gość milo.s
on sie leczyl,nic to nie dalo.zadne terapie,AA,grupy wsparcia nic nie daly:(.on mowi ze przeze mnie coraz wiecej pije bo nie umie poradzic sobie z uczuciami:(katastrofa.

A co Ty możesz wiedzieć o miłosci Milo, skoro uważasz za nią udany seks i związek z alkoholikiem, któy Cię poniza? Kompletne nic. Więc nie mądrz się. Normalni faceci też bywają dobrzy w łóżku.

Gość HEEEJJ
jak nie można poradzić sobie z uczuciami albo cię kocha albo nie a tu alkohol nie gra roli, niech zrozumie że to właśnie on jest powodem zła

Gość milo.s
zawsze wydawalo mi sie ze nie powinnam zostawiac faceta kiedy ma klopoty,ze nie powinnam sie poddawac,ze powinnam o nas walczyc.moze zle sie wyrazilam bo to nie jest tylko sex.

Gość milo.s
żaden inny facet nie ma 26cm we wzwodzie, a uwierz mi, ja potrzebuję dużego kalibru żeby coś poczuć

Odejdz od niego bo ten zwiazek nie ma przyszlosci. On pije, poniza Cie niedlugo zacznie cie bic skoro juz teraz " nie radzi sobie z uczuciami".Wiadomo, ze nie latwo odejsc od kogos kogo sie kocha i spedzilo z nim tyle czasu ale po co sie meczyc z kims kto cie nie szanuje i jedyne co widzi to alkohol. Poprostu powiedz mu, ze to koniec i tyle. On sobie nic nie zrobi, zbedne szantaze beda tylko po to zebys zostala.

Gość HEEEJJ
hmmm jesli takie masz priorytety to zyczę szczęścia

Gość milo.s
a jego sperma zawiera 10% alkoholu, zawsze mam fazę jak się jej napiję

No skoro to TWOJA WINA to wszystko jasne. przeproś ładnie a potem pkt. 1-4. Albo niańcz go jeszcze parę lat, zmień się we wrak człowieka - taki fajny facet na pewno znajdzie sobie kolejną chętną jak już Ciebie wykończy. Tu nie potrzeba żadnych rad. Sama wiesz co robić, więc nie męcz ludzi przekonując, że ten związek ma sens. Jeśli uważasz, że ma - trwaj w nim i powodzenia. Jeśli nie - 1-4. Tak czy inaczej nie ma tu żadnego pola do dyskusji.

Gość milo.s
ktos sie glupio podszyl,nie chodzi o centymetry.

Gość milo.s
czyli z tego co piszecie jedyna opcja to zakonczyc to:(

Gość HEEEJJ
nie marnuj sobie zycia z takim facetem żenada po prostu zdejmij różowe okulary

Tak, znajdz sobie kogos lepszego. Kogos kto nie bedzie widzial tylko butelki wodki ale bedzie widzial ciebie i twoje potrzeby. Zadaj sobie jedno pytanie : Czy jestes szczesliwa z tym typem ?

Gość milo.s
nie,nie jestem:(