Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pupileczka

jakie zwierze adoptować albo kupic?

Polecane posty

Gość szukam pupileczka

macie jakieś linki z czymś? najbardziej lubię gryzonie, ale myszoskoczki odpadają bo są mało kontaktowe, chomik za delikatny, co polecacie? świnka morska, królik, kot, pies?

Gość Palomaaa
Polecam faceta :D

Gość Palomaaa
Jakiś wyleniały ten kotek

Gość szukam pupileczka
pravik jestes okropny z tym penisem, jak możesz! poważnie pytam, a facet? może kiedyś, teraz wolę coś małego, puchatego do przytulania :)

Gość Palomaaa
Facet idealny - można wyjść na spacer, przytulić się, na noc idzie do siebie. Trzeba go tylko czasem karmić ;) A penis? Hmm no dałabym z 14 lat.

Najlepiej przejechać się do najbliższego schroniska, tam można spojrzeć w oczy zwierzakowi i wtedy już się po prostu wie. Zarówno koty jak i psy są wspaniałe. Z mniejszych to szczurki są zajebiste, mój świętej pamięci szczurek siedział mi na ramieniu, nawet do sklepu na przeciw domu z nim szłam nie raz.

Gość szukam pupileczka
a nie przyszło ci do głowy że mam 12 lat i proponowanie mi takich rzeczy jest przestępstwem? zgłaszam do prokuratory! koniec z takimi zboczeństwami

Gość nbdcx
polecam kota :) sama mam dwa pod warunkiem ze jestes odpowiedzialna i bedziesz sie nim zajmowac. wbrew pozorom koty potrzebuja duzo uwagi i zabawy

Gość kocia mama ;)
ja ostatnio adoptowalam kociaka.sprawdz na stronach TOZ-ów,teraz maja sporo malych kociakow do adpcji.

Gość Palomaaa
25? Haha żartujesz? I Ty masz coś takiego w spodniach? Współczuję w takim razie...

Gość szukam pupileczka
myślę o szczurku, a kupić go czy adoptować? nie chcę żeby był z hodowli takiej gdzie rozmnażają je i wykorzystują samiczki :( mały szczur czy duzy? bo w sklepie są tylko małe a do schroniska czuję że jakbym pojechała, to kazdego bym chciała..