beatka0021 0 Napisano Maj 14, 2012 Hej.pisze do Was ponieważ nie wiem już co mam myśleć od prawie dwóch lat staram się z partnerem o dziecko miałam problemy z prolaktyną ale po lekach się unormowało.. teraz cały czas jestem na bromergonie i zaczełam brać luteine od 18-25 dnia cyklu jednak od ok 12 dnia zrobiłam sobie test na owulację( było podejrzenie ze jej nie mam) i wyszedł mi pozytywnie przez 3 dni więc kochaliśmy się codziennie. tak do 16 dnia cyklu ponieważ 17 dnia mąż wyjechał za granicę :( więc teraz odstawiłam luteinę 11 maja jednak 12 wziełam jeszcze jedną tabletkę rano @ niby powinnam dostac 13 maja jednak kiedyś już brałam luteinę i po 1 ostawieniu @ miałam 3 dni po a za drugim razem tydzień po . powiększyły mi się piersi i bolą mnie bardziej i ból brzucha odczuwam tak jak bym miała dostać @, jednak często kręci mi się w głowie jak wstanę ( nie miałam tego wcześniej) i często odczuwam młości.. czy ktoś miał podobną sytuację ?? proszę napiszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robwalka 0 Napisano Maj 14, 2012 a może tak wizyta u ginekologa-skąd my mamy wszystko wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beatka0021 0 Napisano Maj 14, 2012 kazał mi przyjść po @ ale mam nadzieje ze on nie przyjdzie.... choćby nawet przyjmuje dopiero w środę rano ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach