Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia & 14

kafeteryjne familie

Polecane posty

Obawiam się L. że żelek wymaga konsultacji psychologicznej. Dziecko nie potrafi zaakceptować swojej rodziny:classic_cool:

Gość żelek twoją starą jest
leniuch a starym duch kafe, oboje ładnie po 60siątce :D

moją mamusią jest ike i wychowuje mnie samotnie spadaj przybłędo :P

Gość zobacz duchu na co ci przyszlo
porzucam męża jak to mam w zwyczaju i... wyruszam machnijcie dzieci sa Jego, niech je wychowuje z pystkatym zelkiem i tak sobie nie radziłam a nadzia rokuje nie bede sie powtarzac [zgłoś do usunięcia] refforma_... Obawiam się L. że żelek wymaga konsultacji psychologicznej. Dziecko nie potrafi zaakceptować swojej rodziny nie panuje nad sytuacja :classic_cool:

swoją droga, że tak dopytam kulturalnie blu to chce mieć więcej dzieci czy tylko je robić :P? bo ja tam nie chcę plotkować na koleżanki ale luska to więcej gada niż "robi" :P

"żelek twoją starą jest leniuch a starym duch kafe, oboje ładnie po 60siątce 18:06 [zgłoś do usunięcia] żeleczek ja pie**olę, idę odrzucić moją tożsamość " :D :D "chciałbym WIĘCEJ DZIECI , czy taka opcja jest możliwa ?" no jest, jest, tylko chcesz żebym przez te mnogie ciąże i porody zbrzydła?? co prawda urody nawet ma z czego ubywać, no ale z drugiej strony od przybytku głowa nie boli ;-)

"ale luska to więcej gada niż "robi" " Ike, bo nie chce się za szybko zestarzeć od nadmiaru mimiki ;-)

Lucy cyt" co prawda urody nawet ma z czego ubywać " I dlatego Lucy Cię kocham za tą Twoją SKROMNOŚĆ hehe

ike, dochodzisz z kamienną twarzą jeśli nie zbyt osobiste pytanie? oczywiście lusiu boskość do czegoś zobowiązuje a ty dochodzisz :P jeśli niezbyt (!) osobiste pytanie?

"a ty dochodzisz" czasem nawet dobiegam :P jeśli niezbyt obie wersje sa poprawne, zależy jak rozumieć, to co chciałam napisać :P

obstaję jednak za tym , że moja wersja jest poprawniejsza bo jest moja

i chciałam zapytać kiedy zaczniecie te dzieci robić bo przyniosłam chipsy, wibratory i paluszki

Gość zobacz duchu na co ci przyszlo
Biedny żelek, curus nasza, jak nic w przyszłosci powieli moje błedy :( wolałaby chyba byc dzieckiem z probówki bywa rodziców sie nie wybiera :( moze ma zryty beret, mowiac jej jezykiem ale urode ma po mnie :classic_cool: do reszty sie nie przyznaję

Lucy tylko nie mów mi że ta kobita na zdjęciach to Ty ? Lata 50 jejku aż się boję zapytać, to ile TY masz lat ?? Pewnie 8o z kawałkiem i jeszcze płodna , no qźwa szacun.

"chciałam zapytać kiedy zaczniecie te dzieci robić" nie wcześniej niż w Szkocji! "Lucy tylko nie mów mi że ta kobita na zdjęciach to Ty ? " taka ona ja jak Ty Ricky :P

Gość lusia zamuliła temat
:P

cicho trzeba lusi dać czas żeby wróciła na stare dobre tory:P

Gość ike może zajmij sie swoja
rodzinka jaka z Ciebie plotkarka że tez taka zona sie trafiła takiemu fajnemu mężzyznie

mówisz o tym kafeteryjnym? czizas, to ty?:P

nie to ja :classic_cool:

miota mna zazdrosć , ze Ty i On i takie udane dzieciaki a Ty taka nie przymierzajac niczym jak bazarowa podaj info dalej. czy kwasniakowa z M jak wielka milosc

wkleje Ci, zebys nie musial stron przewracac tak o tak, szczery dla mnie nie :classic_cool: Rodzice : iftar i kucharz niezdarny Ich dzieci : tamari Rodzice : leniuszek i duch cafe Ich dzieci : żeleczek i nadzieja8 Rodzice : ike i zawsze szczery Ich dzieci : bielyje rozy , krwawa wilczyca Rodzice : mp-30 i korjonos Ich dzieci : ten ostatni niedziel , prawiczek bez wiary Rodzice : lucy windsor i BluMen orginal Ich dzieci : moorland , refforma Rodzice : regres i czizas Ich dzieci : njunnujn Rodzice : Dera i reserved Ich dzieci : cream

wkleje Ci, zebys nie musial stron przewracac dzieki tylko ktos tak zidiocialy jak zuzka moze wymyslic taki temat have yyyyy fun? :-)

"Rodzice : Dera i reserved Ich dzieci : cream" co to za dziecko ? nawet nie znam dziecka...a Dera zdradziła mnie z innym facetem :O ;)

Gość Kazuhiro Funaki
Zgadzam się z zawsze szczerym. Zuzanna melia to kompletna kretynka i cuchnie od niej gnojem.