Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migrenettaaaaa

CO KUPIC OJCU NA 60-SIATE URODZINY???????????????????

Polecane posty

Gość Migrenettaaaaa

Mieszkam w UK, zastanawiam sie co kupic. WIem, ze strasznie chce TV, bo ma taki stary, ale taki TV jak on chce ok 40 cali kosztuje bardzo duzo, wiec nie wiem, czy sie szarpnac na taki wydatek. Myslalam tez o laptopie, bo czesto rozmawiamy przez skype, wtedy moglby isc z laptopem gdzie chce, bo teraz ma taki stary komputer i kamerke osobno. Laptop juz jest tanszy. Trzecia opcja to bilet na samolot do UK, bo jeszcze nie byl tutaj u mnie i u rodzenstwa. Ale to tez spory wydatek i nie wiem, czy podobaloby mu sie, bo jest raczej domatorem i nie lubi opuszczac swojego domu, a jak gdzies mama go wyciagnie to za godzine chce wracac.

Gość Migrenettaaaaa
podly jestes!

oj zartowalam, przeciez to ty znasz najlepiej swojego ojca, skad mamy wiedziec jaki jest i jakie ma potrzeby?

Gość osilowni.pl/
A moze podaj jaki masz budzet... Latwiej bedzie... No i zainteresowania ojca www.oSilowni.pl

Gość Migrenettaaaaa
wlasciwie nie ma jakis ciekawych zainteresowan, uwielbia natomiast robic cos w domu i na ogrodzie, a budzet hmmm... wolalabym cos tanszego niz drozszego, ale w sumie 60 lat ma sie raz w zyciu, wiec moge wydac gdzies ok 1 000zl, choc tak, jak napisalam wolalabym mniej

a jak telewizor moze wez na raty? fakt bedziesz duzej splacac a tatus sie ucieszy :)