Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Ostatnio z chłopakiem uprawiałam peeting. i gdy dotknęłam jego penisa poczułam płyn wiem że to nie była sperma lecz za pewne prejakulat po czym wytarłam rękę i po jakiś 15 minutach włożyłam ją do pochwy ale nie głęboko. Stało się do 29 kwietnia. Mam nieregularne i zdziwiło mnie to że 5 maja dostałam okres planowo ;> co nigdy mi się nie zdarzało. trwał on 3 dni. 4 była to już końcówka. zazwyczaj trwa nie co dłużej ;> Teraz boli mnie podbrzusze i zauważyłam żółty śluz na majtkach. wydaje mi się ale mogą to być moje urojenia że mam większy brzuch...Nie wiem czy jest to ciąża czy może jakaś infekcja. Proszę o szybką pomoc

prejakulat po czym wytarłam rękę i po jakiś 15 minutach włożyłam ją do pochwy ale nie głęboko.Jesteś pewna że była to ręka a nie palce?poza tym szanse na ciążę-0

tak to były palce .. ale na nich też mógł się znajdować płyn. zastanawia mnie po jakim czasie plemniki giną i nie mają szansy na zapłodnienie w moim przypadku ? bo na każdym forum pisze co innego

"wydaje mi się ale mogą to być moje urojenia że mam większy brzuch..." Oczywiście, bo dwutygodniowy zarodek jest ogromny. :classic_cool: