Prosiaczek007 0 Napisano Maj 14, 2012 Ostatnio z chłopakiem uprawiałam peeting. i gdy dotknęłam jego penisa poczułam płyn wiem że to nie była sperma lecz za pewne prejakulat po czym wytarłam rękę i po jakiś 15 minutach włożyłam ją do pochwy ale nie głęboko. Stało się do 29 kwietnia. Mam nieregularne i zdziwiło mnie to że 5 maja dostałam okres planowo ;> co nigdy mi się nie zdarzało. trwał on 3 dni. 4 była to już końcówka. zazwyczaj trwa nie co dłużej ;> Teraz boli mnie podbrzusze i zauważyłam żółty śluz na majtkach. wydaje mi się ale mogą to być moje urojenia że mam większy brzuch...Nie wiem czy jest to ciąża czy może jakaś infekcja. Proszę o szybką pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prosiaczek007 0 Napisano Maj 14, 2012 prosze o odp !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robwalka 0 Napisano Maj 14, 2012 prejakulat po czym wytarłam rękę i po jakiś 15 minutach włożyłam ją do pochwy ale nie głęboko.Jesteś pewna że była to ręka a nie palce?poza tym szanse na ciążę-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prosiaczek007 0 Napisano Maj 14, 2012 tak to były palce .. ale na nich też mógł się znajdować płyn. zastanawia mnie po jakim czasie plemniki giną i nie mają szansy na zapłodnienie w moim przypadku ? bo na każdym forum pisze co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 14, 2012 "wydaje mi się ale mogą to być moje urojenia że mam większy brzuch..." Oczywiście, bo dwutygodniowy zarodek jest ogromny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prosiaczek007 0 Napisano Maj 14, 2012 więc nie jestem w ciąży ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robwalka 0 Napisano Maj 14, 2012 nie nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prosiaczek007 0 Napisano Maj 14, 2012 to dlaczego mam ten śluz i boli mnie podbrzusze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach