Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspomnienia pełne snów

ile partnere miał przed Wami

Polecane posty

Wasz mąż/partner z którym macie dziecko?

partnerek miało być w temacie - i jak Wam się układa w związku?

Mój mąż miał 1 dziewczynę przede mną, układa nam się raczej dobrze. Jestesmy w związku 9 lat.

nie interesuje mnie ile ich miał,liczy się to co jest teraz,a jesteśmy ze sobą przeszło 5 lat,a jak się układa?pewnie jak u każdej z was-raz lepiej a raz gorzej

ale nigdy nie pytałas ile ich mial?? Nie chciałas żeby szczerze Ci to powiedział, nigdy Cie to nie interesowało? Ot ta z ciekawosci. Ja bym nie wytrzymala :) Pytam bo jestem ciekawa tej zależnosci - jedna partnerka i udany zwiazek czy kilka partnerek i ze mną przykładowo też do kitu.

Gość mega nii
jestem jego pierwszą partnerką w lozku i dziewczyną, ja już miałam partnerów seksualnych i nieudany związek. jak się nam układa? przeważnie dobrze, ale nie jest idealnie. obawiam sie, że on prędzej czy później będzie chciał spróbować jak to jest z inną.. wiec mam dla was przestrogę czy raczej radę.. NIGDY NIE PLANUJCIE PRZYSZŁOŚCI Z PRAWICZKIEM/DZIEWICĄ (bo i tak cię zdradzi później czy prędzej)

Gość nsdnmsnmsncms
mój maż miał dużo partnerek jeśli chodzi o łóżko...ale dzięki temu sie wyszumiał i nie muszę być zazdrosna ani sie bać że mnie zdradzi:) Ja miałam tylko 1 przed nim...:( troche żałuję że sie nie wyszalałam:D

Gość mega nii
gdybym wiedziała na początku, że będę jego pierwszą w życiu bym się w związek nie pchała... :o no ale już za późno.. teraz pozostaje czekać.. ciekawe jak sie pozbieram.. zwłaszcza, że jestem osobą emocjonalną..

Gość liza bonn
moj mila jedna -a dla mnie jest pierwszym partnerem ,tez zaluje ze sie nie wyszumialam

Gość Ja pierwsza dla niego
I on pierwszy dla mnie. Dla nas to wartość, nie wada. Układa sie nam normalnie jesteśmy razem 12lat. Cieszymy sie ze jesteśmy tylko dla siebie i że żadne nie dawało komuś innemu:-)

Gość mój nie miał
żadnej